Kuva: Getty Images

Tänään tv:ssä: Sankari taistelee itsensä katsojan sydämeen

06.03.2018 07:15 - Katariina Auvinen

Antonio Banderas aiheutti ihailua roolisuorituksellaan.

Tänään television puolella päästään jännittäviin tunnelmiin, kun Zorro yrittää saada tytärtään kiperästä tilanteesta vapaaksi. Vuonna 1998 tehtyä elokuvaa tähdittää monen naisen päiväuni, Antonio Banderas, 57. Hänen vastanäyttelijänään loistaa Catherine Zeta-Jones.

Banderas tähditti myös vuonna 2005 ensi-iltansa saanutta Zorron legenda -elokuvaa. Zorron naamio 

Don Diego de la Vega on vankilasta paennut entinen Zorro, joka etsii itselleen seuraajaa pysäyttämään Don Rafael Montero. Montero surmasi hänen vaimonsa ja anasti heidän tyttärensä Elenan sekä vei Diegon vankilaan, koska sai tietää, että hän on Zorro.

Kun Montero palaa takaisin, hänen tarkoituksenaan on ostaa Meksikon presidentiltä Kalifornia. Don Diego päättää toimia ja alkaa kouluttaa rikollisille teille ajautuneesta Alejandro Murrietasta uutta Zorroa.

IMDb:n arvion mukaan elokuva on saanut 6,7 pistettä kymmenestä. Arvostelijoiden mielestä kyseessä on melko keskinkertainen elokuva, mutta jännäriä etsivien nälän se tyydyttää. Elokuva sai 1999 Oscar-ehdokkuuden parhaasta äänityöstä sekä parhaasta ääniefekteistä sekä editoinneista. Valitettavasti elokuva ei kahmaissut itselleen pystejä. 

Katso elokuvan traileri alta. 

Zorron naamio - The mask of Zorro (7)
TV5
Klo 22.00

Kilpailut

Uusimmat