Kuva: Getty Images

Harry Potter -näyttelijä haukkui fanin pystyyn Instagramissa - "Senkin vajakki"

29.03.2018 18:15 - Iiro Myllymäki

Fani loukkaantui Josh Herdmanin kommenteista niin pahasti, ettei aio enää koskaan katsoa Harry Potter -elokuvia.

Harry Potter -elokuvissa näytellyt Josh Herdman, 30, on noussut otsikoihin Instagramin yksityisviesteissä fanin kanssa käymänsä keskustelun takia. Herdman näytteli huippusuosituissa elokuvissa Draco Malfoyn ystävää Gregory Goylea.

Kohauttanut viestiketju alkoi siitä, kun Harry Potter -fani Chris lähetti Herdmanille viestin, jossa hän syytti miestä huumeiden vetämisestä.

Huomenta, saanko kysyä, että miksi pilasit mahdollisuutesi olla menestyvä näyttelijä vetämällä huumeita? Ei ihmekään, että näyttelijänurasi kuivahti kasaan”, Chris kirjoitti viestissään.

Josh Herdman ei suhtautunut suopeasti tähän viestiin vaan alkoi läksyttää miestä kovin sanoin.

”Haluaisin nähdä, kun sanot tuon päin naamaani. Senkin vajakki. Oletko katsonut peiliin viime aikoina?” Herdman aloitti.

Myöhemmin Herdman kutsui viesteissään Chrisia muun muassa ”m*lkuksi” ja ”v*tun luuseriksi”. Herdman jatkoi myös vihjailuaan siitä, että Chris olisi jollain tavoin vammainen. Herdman kysyi myös, onko Chrisin kuvissa näkyvä lapsi tämän oma.

”Mitä tyttärelläni on tekemistä minkään kanssa?” Chris kysyi.

”Olen pahoillani tyttäresi puolesta, että hänellä on tuollainen isä. Senkin saatanan m*lkku. Pitäisi olla laitonta, että kaltaisesi ihmiset saavat olla vanhempia”, Herdman vastasi.

Chris on tuonut viestiketjun julkisuuteen. Viestit pääset näkemään The Sun -lehden sivuilta. Nyt Chris on sanonut, että viestit järkyttivät häntä niin paljon, että hän heitti Harry Potter -dvd-boksinsa kokonaan pois.

- Hän on aivan kuin Goyle elokuvissa, kiusaaja. En aio enää koskaan katsoa Harry Pottereita hänen takiaan, Chris kertoo The Sunille.

Josh Herdman on vaihtanut näyttelemisen entistä enemmän vapaaottelijan uraan. Mies on kuitenkin nähty lukuisissa rooleissa Harry Potter -elokuvien jälkeenkin.

- En koe, että olisin tehnyt ammatinvaihdoksen. Suhtaudun intohimolla sekä näyttelemiseen että vapaaotteluun, Herdman on sanonut.

Lue myös: Harry Potter -näyttelijä on nykyään hurjassa kunnossa oleva vapaaottelija - katso

Lähteet: The Sun, LADbible

Kilpailut

Uusimmat