Kuva: Getty Images

Näyttelijäkomistus julkaisi epäilyttävän videon hotellihuoneestaan - "Kummitteleeko täällä?"

12.04.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Chris Prattin monet fanit ovat sitä mieltä, että miehen ei todellakaan kannattaisi yöpyä hotellihuoneessa sen tapahtumien vuoksi.

Näyttelijä Chris Pratt, 49, julkaisi Instagram-videon, joka on kuvattu miehen hotellihuoneesta. Videolla näkyy, että Prattin hotellihuoneessa on kattolamppu, joka heiluu omituisesti. Pratt on epäilee, että hänen huoneessaan on kummitus. 

"Olen sitä mieltä, että asun hotellihuoneessa, jossa kummittelee. Todella hienoa, toisaalta luulen tämän lampun heiluvan itsekseen, mutta toisaalta voin vain kuvitella. Te saatte päättää. Kummitteleeko täällä vai ei?" 

Fanit ovat vastailleet Prattille tiheään tahtiin. Monen mielestä kyseessä on selvästi huone, jossa asuu kummitus. 

"Lähde äkkiä ulos sieltä!"

"Tuo lamppu todellakin liikkuu itsekseen, lähde pois sieltä."

"Tuo on todella pelottavaa."

Toisaalta ihmiset ovat kyselleet Prattilta, onko kenties lampun lähellä ilmastointilaitetta, joka voisi aiheuttaa liikkumisen. Sen lisäksi he ovat esittäneet epäilyksensä, että yläkerroksissa kävelevät ihmiset voivat aiheuttaa liikkumisen. 

Mitä ilmeisimmin Chriss Pratt selvisi koettelemuksestaan, koska hän julkaisi Instagram-tilillään jo kuvan, jossa hän esittelee 16-vuotiaan syöpäsairaan pojan. Hän tapasi pojan henkilökohtaisesti, koska tämän yksi viimeisimmistä toiveistaan oli tavata hänen lempinäyttelijänsä, Chris Pratt. 

Lue myös: Chris Prattilla jo uusi nainen? Nähtiin seuralaisen kanssa vain päiviä eroilmoituksen jälkeen

Lähde: Instagram 

Kilpailut

Uusimmat