Kuva: Getty Images

Khloé Kardashianin pettäjämiehen strategia paljastui - lähestyy isopeppuisia Instagramissa

23.04.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Kardashian ei ole ottanut kantaa miehensä pettämiseen julkisesti.

Seurapiirikaunotar, Khloé Kardashian, 33, synnytti esikoisensa pari viikkoa sitten. Hänen miehensä, Tristan Thompson, 27, jäi kiinni pettämisestä usean eri naisen kanssa, joten tuore äiti päätti ainakin nyt, ettei Thompsonilla ole mitään asiaa parin yhteiseen kotiin. 

Pettämisskandaali on paisunut vain viikkojen kuluessa. Nyt on käynyt ilmi, että mies olisi pettänyt Kardashiania viiden eri naisen kanssa, mutta myös flirttaillut sekä lähetellyt epämääräisiä viestejä kahdelle muulle naiselle. 

Thompson on tavannut naiset Instagramin kautta, jossa hän on itse tehnyt Daily Mail -julkaisun mukaan aloitteen. Lähteen mukaan Thompson on heikkona eksoottisiin naisiin, joilla on iso takamus. Kun Thompson on lähestynyt naisia viesteillä, hän kertoo haluavansa tavata heidät mahdollisimman pian. 

Yksi nainen, jonka kanssa Thompson petti Kardashiania, oli strippari Lani Blair

Julkaisun mukaan Kardashianin perhe on ollut raivoissaan miehelle pettämisestä. He pelkäsivät jo parin tavatessa, että suhde ei tulisi päättymään hyvin, koska Thompson oli pettänyt myös toista raskaana olevaa tyttöystäväänä. 

Nähtäväksi jää, pystyykö tuore äiti antamaan miehelle anteeksi, vai päättyykö suhde lopullisesti. 

Lue myös: Khloé Kardashian heitti pettäjämiehen ulos kodistaan - huolehtii tyttärestään yksin

Lähde: Daily Mail & Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat