Kuva: RadioPlay

Susanna Laineen hoikkuutta arvostellaan - "Miten olet noin laiha, vaikka syöt noin paljon?"

23.04.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Juontaja otti kantaa ulkonäköään koskeneihin kommentteihin.

RadioPlayn Sadun Sunnuntaivieraana on tällä viikolla juontaja Susanna Laine. Iskelmän Satu Kotonen tiedustelee naiselta, kuinka paljon hän viihtyy keittiön puolella kokkaamassa. 

- Tykkään syömisestä, mutta keittiön puolella en ole sellainen tyyppi, joka rakastaa ruuanlaittoa ja leipomista, hän myöntää. 

Sen sijaan nainen on saanut palautetta siitä, että hän pystyy syömään valtavia määriä ruokaa kerralla. 

- Se on jännä asia, että ihmiset kokevat voivansa sanoa, että miten olet niin laiha vaikka syöt niin paljon. Kun taas lihavalle olisi sopimatonta kommentoida, että vaikka syöt niin vähän olet silti niin lihava. Periaatteessa kyseessähän on aivan samanlainen kommentti, Laine pohtii. 

Juontaja kertoo, että tällaiset kommentit eivät kuitenkaan satuta häntä, mutta hän haluaa muistuttaa, että ne voivat olla loukkaavia joillekin muille. 

- Olen melkein 180 senttinen eli ehkä sekin vaikuttaa siihen syömiseen ja ruuan määrään, mutta syön myös terveellisesti. En vetele pitsoja heti aamupalaksi. 

Kotonen tiedustelee, mikä on Laineen ehdoton heikkous ruuan suhteen. 

- Nykyisin se on varmasti pulla. Nuorempana ahmin irtokarkkeja, mutta nykyisin rakastan pullaa, leivonnaisia tai intialaista ruokaa, hän kiteyttää. 

Kehonkuvan lisäksi Kotonen tiedusteli Laineelta palautteesta ja sen käsittelemisestä. Laine kertoo, että vuosien saatossa hänelle on tullut paksu nahka negatiivisten ja törkeiden kommenttien käsittelemisessä. Kuitenkin on tilanteita, jossa kommentit vielä onnistuvat satuttamaan. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.  

Lue myös: M.A. Numminen, 78, vaarallisista lapsuuden leikeistä: "Luokkatoverini menetti toisen kiveksen"

Kilpailut

Uusimmat