Kuva: Senja Rapila

Elastinen ystävystyi äitinsä kanssa vasta aikuisena: "Siinä löytää ihmisen, joka on täysin pyyteetön"

13.05.2018 10:15 - Senja Rapila

Elastinen kertoi Voice.fi:n haastattelussa äitienpäivän kunniaksi suhteestaan omaan äitiinsä.

Suomalaisartisti Elastinen eli Kimmo Laiho, 37, on yksi Suomen positiivisimmista ihmisistä ainakin valokeilassa. Hän kertoo Voice.fi:n haastattelussa muun muassa sen, että positiivisuudestaan ja iloisuudestaan hän saa kiittää äitiään.

Millainen suhde sinulla on äitiisi?

- Todella upea. Ollaan oltu aina todella hyvissä väleissä, en koskaan kapinoinut himassa, eikä minulla ollut koskaan kiire muuttaa pois. Asuin aika vanhaksi asti kotona, armeijan yli. Sitten vasta sen jälkeen kun muutin pois himasta, oli sellainen aika etten ollut hirveesti himaan yhteydessä.

- Sen jälkeen sitten kun ystävystyttiin, se vanhemmuus ja sellainen huolen kantaminen riitti. Sitten kun omat siivet kun alkoi kantaa, niin sen jälkeen vanhempien kanssa voi ystävystyä.

- Se on mielestäni ehkä yksi hurjimpia juttuja, että sitten löydät ihmisen, joka on täysin pyyteetön ja on siinä vieressä kävi mitä kävi. Sitä ei pääse pakoon, se ei lopu koskaan. Meillä on tosi hyvät välit ja ollaan tosi tiiviisti yhteydessä.

Mistä olet kiitollinen äidillesi?

- Varmaan yksinkertaisesti koko elämänasenteesta. Kaikki se mistä mussa artistina ihmiset diggaa, luulen että se on tullut mutsilta. Siellä on vielä positiivisempi ihminen kuin minä!

Mikä on tärkein oppi, jonka olet saanut äidiltäsi?

- Kaikki on mahdollista, rohkeasti anna mennä ja näytä niille. Meillä on aina ruokittu luovuutta ja sanottu, ettei tarvitse hävetä jos laulattaa. Jotenkin avoimuuden kulttuuri. En ole junnuna ollut siinä kauhean hyvä, mutta nyt osaan sitä arvostaa, että meillä on sitä ruokittu ja vaalittu.

Lue myös: Elastinen voisi kannustaa poikaansa räppäriksi: "Olisin maailman onnellisin siitä"

Lue myös: Elastinen: "Viime vuosi isänä on opettanut minulle uusia ulottuvuuksia elämästä"

Kilpailut

Uusimmat