Kuva: Getty Images

Narahtiko Kendall Jenner topless-kuvansa muokkaamisesta? Katso, mistä on kyse

24.05.2018 09:15 - Henna Koste

Mallikaunottaren tuore kuva on herättänyt kiivasta keskustelua.

Mallimaailman ykkösnimiin tällä hetkellä lukeutuva Kendall Jenner, 22, julkaisi hiljattain varsin rohkean otoksen Instagram-tilillään. Kuvassa kaunotar siemailee viiniä pyyhe päässään hotellimiljöössä. Ainoa vaate, mitä daami on pukenut päälleen on pienet alushousut. Kuva herätti tähden seuraajissa kommenttien ja tykkäysten vyöryn. 

Monet Jennerin faneista ovat kuitenkin vakuuttuneita, että kuvaa on muokattu Photoshopin avulla. Myös muun muassa InStyle-julkaisu on nostanut esiin huomioita, jotka viittaisivat siihen suuntaan. Esimerkiksi epätarkalta näyttävät Calvin Kleinin alushousut ovat herättäneet ihmetystä. Pöksyissä on selkeästi erottuva logonauha, mutta kuvassa se näyttää haalistuneelta. Myös aaltoilevat seinät ovat nousseet esiin kommenteissa. Seinän on huomattu olevan mutkalla Jennerin jalan kohdalta. 

Tarkkasilmäisimmät fanit ovat ottaneet huomioon, että Jennerin malliystävätär Hailey Baldwin julkaisi kylpykuvan samoihin aikoihin Instagram-tilillään ja merkitsi siihen Kendall Jennerin. Kysymys kuuluikin, milloin Jennerillä olisi ollut aikaa kuvanmuokkaukseen? Emme saa ehkä koskaan tietää. 

Lähde: InStyle

Lue myös: Hups, unohtuiko housut? Kendall Jenner kohautti jälleen superlyhyessä mekossa

Kilpailut

Uusimmat