Kuva: Getty Images

Angelina Jolie on raivoissaan Brad Pittille - ei saa viedä lapsiaan pois maasta

24.05.2018 20:30 - Katariina Auvinen

Pariskunnan katkera avioero on saanut entistä kitkerämpiä sävyjä.

Näyttelijä, Angelina Jolie, 42, on Daily Mail -julkaisun mukaan raivoissaan entiselle miehelleen Brad Pittille. Hän ei nimittäin saa viedä lain mukaan lapsiaan pois Yhdysvalloista, koska pariskunnan huoltajuuskiista on vielä ratkaisematta. 

Yhdysvalloissa asuvan Jolien suunnitelmana oli lennättää hänen kuusi lastaan Lontooseen, jotta he voisivat olla yhdessä kuvausmatkalla. Jolien on tarkoitus näytellä Maleficent 2 -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat pian. 

- Jolie on erittäin suuttunut ja turhautunut tilanteeseen. He ovat keskutelleet Pittin kanssa siitä, miten prosessi saataisiin päätökseen mahdollisimman pian, mutta he eivät ole päätyneet vielä ratkaisuihin, lähde kertoo Daily Mail -julkaisulle. 

Pariskunta on joutunut kiperään tilanteeseen, koska he eivät ole onnistuneet selvittämään sitä, miten huoltajuus tultaisiin jakamaan heidän lastensa kesken. Pari erosi vuonna 2016, jonka jälkeen kiista on saanut kitkerämpiä sävyjä. 

Pariskunnan pitäisi lähipiirin mukaan suostua huoltajuuden jakamiseen keskenään, mutta tietoa ei ole siitä, kumpi on hangoitellut vastaan. Jolien ja Pittin avioliiton kerrottiin päättyneen siihen, kun näyttelijätär oli kyllästynyt miehensä juomiseen ja jatkuvaan juhlimiseen. 

Pittin on kerrottu käyvän kerran viikossa terapiassa, jotta hän voisi oppia olemaan parempi isä lapsilleen. 

Angelina Jolie ja Brad Pitt olivat yhdessä yli kymmenen vuotta. 

Angelina Jolie yhdessä lastensa Shilohn, Viviennen, Knoxin ja Zaharan kanssa. (kuva: Getty Images )

Jolien vanhimmat pojat Maddox ja Pax. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Fanit varmoja Brad Pittin uudesta seurustelusuhteesta - oppilaan ottama kuva on paljonpuhuva

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat