Kuva: Senja Rapila

Me Naiset: Mikael Gabriel alkoi pitää huolta terveydestään: 'Ensimmäistä kertaa painan yli 60 kiloa'

07.06.2018 10:15 - Iiro Myllymäki

Räppäritähti kertoo Me Naisille alkaneensa treenata personal trainerin ohjastuksessa.

Räppäri Mikael Gabriel, 28, kertoo Me Naisten haastattelussa, miten hänen suhtautumisensa omaan terveyteen on vuosien saatossa muuttunut. Nuorempana mies liikkui piireissä, joissa ahdistuneisuus ja itsetuhoiset ajatukset olivat yleisiä. Tuolloin Gabriel ei juuri ajatellut hyvinvointiaan, ja mies kuvitteli, että kuolisi 27-vuotiaana kuten monet rock-tähdet. Nyt on toisin.

- En kuollutkaan, joten oli syytä keksiä uusia tavoitteita. Olen alkanut ajatella elämästä positiivisemmin ja osaan paremmin pitää huolta itsestäni. Synkkiä aikoja on vähemmän, kun kroppa ja mieli voivat paremmin, Gabriel sanoo.

Mikael Gabriel esiintymässä Elämä lapselle -konsertissa syksyllä 2016 (kuva: Senja Rapila)

Yksi osoitus miehen uudesta asenteesta on se, että hän on hankkinut itselleen personal trainerin. Mikael Gabrielin ystävä ja yhteistyökumppani Isac Elliot tutustutti miehen Mikko Klöfiin, joka osaa pitää kuria temperamenttiselle Gabrielille.

- Olen aina ollut laiha ja pienikokoinen, mutta nyt olen alkanut saada lihasta luiden päälle. Onnistuin ensimmäistä kertaa nostamaan painoni yli 60 kilon, painan 63 kiloa, Gabriel sanoo.

Treenaamisen lisäksi mies pitää huolta kropastaan juomalla paljon vettä, ja hän on vähentänyt sokerin saamista.

- Oleminen tuntuu erilaiselta, jotenkin valoisammalta, Mikael Gabriel sanoo.

Lue myös: Mikael Gabriel viime vuosista: "Välillä on sukellettu syvälläkin"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat