Kuva: Youtube

Tulevan Halloween-elokuvan traileri nostaa karvat pystyyn - jatko-osa ikoniselle kauhuklassikolle

11.06.2018 21:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 148 kertaa

Moni alkuperäisen Halloween-elokuvan tekijä tekee paluun tulevassa elokuvassa.

Vuonna 1978 ilmestynyt ja valtavaan suosioon noussut kauhuelokuva Halloween – naamioiden yö saa tänä vuonna jatkoa. Nyt tulevasta Halloween-elokuvasta on julkaistu ensimmäinen virallinen traileri, jonka perusteella meno on vähintään yhtä karmivaa kuin 40 vuotta sitten.

Halloween-elokuvasta on vuosien varrella tehty monta jatko-osaa, mutta tuleva elokuva ei ota näitä jatko-osia lainkaan huomioon vaan on suoraa jatkoa alkuperäiselle elokuvalle. Uuden Halloween-elokuvan vastaavana tuottajana nähdään alkuperäisen leffan ohjaaja John Carpenter. Ensimmäisessä elokuvassa pääroolissa nähty Jamie Lee Curtis palaa Laurie Stroden rooliin, ja myös maskipäisen tappajan Michael Myersin alkuperäinen näyttelijä Nick Castle tekee paluun. Elokuva tulee ensi-iltaan 19. lokakuuta.

Elokuvassa Laurie Strode kohtaa jälleen Michael Myersin, joka oli vähällä tappaa hänet 40 vuotta aikaisemmin. Nyt Laurie aikoo tehdä tappajasta lopullisesti selvää. Voit katsoa trailerin alta.

Elokuvan traileri on otettu suurella innostuksella vastaan. Jutun kirjoitushetkellä traileri on Suomen YouTuben kymmenenneksi trendaavin video, ja sille on muutamassa päivässä kertynyt yli yhdeksän miljoonaa näyttökertaa. Kommenteissa monet odottavat elokuvaa jo innolla.

”Tämä näyttää hyvältä! Tuntuu kuin elokuvasarja palaisi juurilleen. Siihen, mitä Halloween todella oli”, on yksi kirjoittanut.

”En malta odottaa! Halloween on kaikkien aikojen lempikauhuelokuvani. Niin mahtavaa, että John Carpenter on palannut”, on toinen kommentoinut.

”Tässä koko elokuvassa on niin paljon John Carpenter -vaikutteita. Viimeinkin Halloween-elokuva, josta voimme kaikki varmuudella nauttia”, on myös kirjoitettu.

Myös Jamie Lee Curtis on osoittanut innostuksensa elokuvasta sosiaalisessa mediassa. Voit katsoa naisen twiitit alta.

Lue myös: Netflix listasi 10 kauhuelokuvaa, joita ihmiset eivät pysty katsomaan loppuun asti

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Uusimmat