Kuva: Getty Images

Nainen pulitti yli 10 000 euroa näyttääkseen Meghan Marklelta - mies inhoaa lopputulosta

12.06.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Tracy Kiss muokkasi nenäänsä ja suupieliään.

Kahden lapsen äiti, Tracy Kiss, 30, ihannoi prinssi Harryn tuoretta puolisoa, Meghan Marklea valtavasti. Erityisen mieltynyt nainen on Marklen ulkonäköön, koska hän päätti muuttaa nenänsä sekä hymynsä mahdollisimman samankaltaiseksi kuin Marklella on. 

Kiss ei välittänyt hänen miehensä mielipiteistä vaan pulitti reilusti yli 10 000 euroa nenäleikkaukseen sekä hänen suupieliensä muokkaamiseen. Nainen ei muokannut kasvojaan kotimaassaan, vaan lensi Espanjan Marbellaan lapsiensa ja miehensä kanssa leikkaukseen. 

Nainen kertoi The Sun-julkaisulle olevansa erittäin tyytyväinen leikkauksen tulokseen, vaikkakin hänen miehensä inhoaa hänen nenäänsä nykyisin. Kissin mukaan hänestä tuntuu nyt kuninkaalliselta. 

(kuva: Getty images )

- Mieheni käyttäytyi niin tyypillisesti. Kun olin toipumassa leikkauksesta, hän haukkui ulkonäköäni sekä kyseenalaisti sen, tulisinko siltikään olemaan onnellinen ulkonäkööni, nainen kertoo. 

Naisen mukaan hän olisi voinut muokata nenäänsä täyteaineilla, mutta plastiikkakirurgin suosituksesta hän päätyi leikkaukseen. 

- Lääkärini sanoi minun olevan onnellisempi nenäleikkauksen jälkeen, personal trainerina työskentelevä Kiss kertoo. 

Lue myös: Meghan Marklen asuvalinta suututti someväen - katso miksi

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat