Kuva: Juhana Selin

Pasan tuore kappale antaa voimaa sydänsurujen keskelle – musiikkivideo ensinäytössä Voice.fi:ssä

20.06.2018 09:00 - Emmi Moilanen

Yhtye julkaisee toisen, Meistä piti tulla -nimeä kantavan albuminsa syyskuussa.

2000-luvun alussa perustettu helsinkiläisyhtye Pasa julkaisi tänään uuden Elvis ei meitä vihikään -sinkkubiisin ja kappaleeseen kuvatun musiikkivideon. Tuore musiikkivideo on ensinäytössä Voice.fi:n sivustolla.

Kokoonpanon mukaan uusi kapple ”kirjoitti itseään valmiiksi kauan,” kunnes oikea kulma ja tarina löytyivät. Uuden kappaleen on tuottanut Pariisin Kevät ja Rubik -yhtyeistä tuttu Artturi Taira.

”Biisi maalaa kuvan monelle varmasti tutusta tilanteesta, kun elämä ja sen häiriötekijät tulevat parisuhteen väliin ja rakkaus vain jossain vaiheessa loppuu. Ja vaikka se kuinka sattuukin, kun yhteinen tulevaisuus muuttuu menneisyydeksi, siitä pääsee lopulta yli. Ehkä jopa entistä vahvempana,” yhtye kuvailee uutta kappalettaan tiedotteessa.

Pasan jäsenet toivovat myös, että kuuntelijan tanssijalka alkaa vipattaa.

”Tätä biisiä kuunnellessa ei toivottavasti tarvitse surra, vaan voi muistaa ne hyvät hetket ja luoda uusia."

Toinen albumi julkaistaan syksyllä

Vuonna 2011 debyyttialbuminsa julkaissut yhtye jäi vuoden 2012 Emma-tulokasehdokkuutensa jälkeen pitkälle tauolle, ja on valmistellut toista levyään kaikessa rauhassa.

Tulevan levyn julkaisupäivä on nyt lyöty lukkoon ja Meistä piti tulla -nimeä kantava albumi julkaistaan 7.9.2018. Tulevalta levyltä yhtye on julkaissut jo aiemmin Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita sekä Yoko & John kappaleet.

Katso Pasa-yhtyeen tuore Elvis ei meitä vihikään -kappaleen musiikkivideo alta.

Lue myös: Ellinoora uskoo, että filtterit estävät rakkauden syntymisen: "Oletetaan toisen lukevan ajatuksia"

Kilpailut

Uusimmat