Kuva: Getty Images

Eva Longoria synnytti esikoisensa - tuore äiti sädehtii poika sylissään

20.06.2018 12:35 - Katariina Auvinen

Poikavauva on Longorian ensimmäinen.

Näyttelijä Eva Longoria, 43, on synnyttänyt esikoisensa Daily Mail -julkaisu osaa kertoa. Longorian ja hänen miehensä Jose Baston, 50, saivat pojan, jonka he nimesivät Santiago Enriqueksi

Longoria kertoi asiasta ensin Hola-julkaisulle, joka oli kuvannut Longorian halaamassa vastasyntynyttään. Poikavauva syntyi eilen ja tuoreimpien tietojen mukaan niin äiti kuin poikakin voivat hyvin. 

Longoria on kommentoinut lapsen olevan todellinen siunaus heidän perheelleen ja he ovat kiitollisia uudesta tulokkaasta. 

Longoria tapasi Bastonin vuonna 2013 yhteisten ystävien kautta. Romanssi eteni nopeasti ja pari meni naimisiin vuonna 2016. Longoria kertoi avoimesti antamissaan haastatteluissa, että lapsen saaminen olisi todellinen kuorrutus kakun päälle. 

Eva Longoria on kertonut aiemmin lapsen olevan haaveissa. (kuva: Getty images )

Nykyinen liitto on Longorialle jo kolmas. Hän oli pitkään naimisissa koripalloilija Tony Parkerin kanssa, mutta liitto päättyi vuonna 2011. Nainen on paljastanut, että hän mietti lapsien hankkimista, mutta totesi ettei äitiys ole sittenkään ehkä häntä varten. 

Bastonilla on kolme lasta edellisestä liitostaan. Miehen vanhin lapsi on 22-vuotias, mutta sen lisäksi hänellä on 14-vuotiaat kaksoset. 

Lue myös: Eva Longoria, 43, näyttää tyrmäävältä myös ollessaan viimeisillään raskaana - "Olet uskomaton"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat