Kuva: Getty Images

Kiinni jäit! Kim Kardashian äkkäsi miehensä katselemassa muita - hulvaton tilanne tallentui videolle

02.07.2018 17:45 - Elisa Jalasjoki

Viraaliksi levinnyt video on saavuttanut suurta suosiota.

Viikonloppuna sosiaalisessa mediassa lähti leviämään hämmentävä videopätkä jo kaksi vuotta sitten pidetystä MTV Video Music Awards -gaalasta. Syy videon äkilliseen suosioon on siinä, että videolle tallentuneessa pätkässä näkyy, kuinka tosi tv-tähti Kim Kardashian, äkkää aviomiehensä, rap-artisti Kanye Westin tuijottelevan intensiivisesti lavalle. 

Syynä Westin tuijotukseen ei suinkaan ollut ainoastaan mukaansatempaava show, vaan myös lavalla esiintyvä r'n'b tähti Rihanna. Pieneen bodyyn sekä lateksisiin pitkävartisiin saappaisiin pukeutunut tähti oli kuin suoraa Westin unelmista. 

Kardashianin silmissä on puolestaan selvästi nähtävissä hieman hämmentynyt ja epäuskoinen ilme hänen huomatessaan tilanteen. 

Videolla nähdään kuinka Kardashian, joka samalla kuvaa omalle Snapchat-tililleen videota, havahtuu omasta kuplastaan huomatessaan miehensä intensiivisen katseen. Kääntyessään katsomaan tähti huomaakin tämän katselevan hymyssä suin lavalle. Kardashianin silmissä on ilmiselvästi nähtävissä jopa häivähdys närkästystä. 

Eräs videon omalla Twitter-tilillään jakanut käyttäjä kommentoikin pätkää näin:

"Näettekö kuinka nopeasti Kim lopettaa kuvaamisen huomatessaan Kanyen katselevan Rihannaa". 

Kyseisen videopätkän pääset katsomaan alta.

Vaikka videopätkä naurattaa, on se saanut myös useat fanit pois tolaltaan. Useat ovat jopa kommentoineet, että tapa, jolla West katselee Rihannaa, on se tapa jolla he haluaisivat että heidän kumppaninsa katselisi heitä.

Mielenkiintoista onkin pohtia, saiko mies esimerkiksi kuulla kunniansa tapahtuman jälkeen. 

Lue myös: Kim Kardashian naljaili siskonsa pettäjämiehelle - uteli neuvoa jopa faneiltaan

Kilpailut

Uusimmat