Kuva: Getty Images

Mikä moka! Sony yritti julkaista leffatrailerin YouTubeen, julkaisikin koko elokuvan

05.07.2018 10:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 001 kertaa

Khali The Killer -elokuva julkaistiin nettiin ennen aikojaan.

Leffatrailerit keräävät usein hurjia määriä katsojia YouTubessa ja ovat täten tärkeä osa elokuvien ennakkomarkkinointia. Trailerien nettiin lataamisessakin voi näemmä mokata, ja tämän osoittaa tuore Sony Pictures -tuotantoyhtiön tapaus.

Sony halusi ladata tulevan Khali The Killer -elokuvan trailerin YouTubeen, mutta päätyikin lataamaan sinne koko kyseisen elokuvan. Elokuva julkaistiin palvelussa nimellä ”Khali The Killer: Official Red Band Trailer”. 89 minuuttia kestävä video sisälsi koko elokuvan alku- ja lopputeksteineen.

Leffa ehti olla YouTubessa Metro.co.uk:n mukaan noin kuuden tunnin ajan ennen kuin se poistettiin. Tässä ajassa se keräsi yli 11 000 katselukertaa. Jotkut ovat epäilleet, että kyseessä olisi vain markkinointitemppu elokuvalle. Markkinointi saattaa tulla tarpeeseen, sillä ainakaan kriitikkoja elokuva ei ole onnistunut vakuuttamaan. Leffasivusto IMDB:ssä elokuvan keskimääräinen arvio on 3,6 asteikolla nollasta kymmeneen. Elokuvan on tarkoitus tulla ensi-iltaan Yhdysvalloissa elokuun lopussa.

Khali The Killer kertoo palkkamurhaajasta, jonka viimeinen keikka mutkistuu, kun hän alkaakin tuntea sympatiaa tappamisen kohteita kohtaan.

Lue myös: "Maailman ällöttävimmän" elokuvasarjan ohjaaja tekee paluun - uusi elokuva vielä karmivampi

Lähde: Metro.co.uk

Uusimmat