Kuva: Senja Rapila

Kasmir uskoo rakkauteen ensisilmäyksellä: "Siinä hän oli, suoraan valokeilassa"

11.07.2018 09:45 - Elisa Jalasjoki

Romantikoksi itseään kuvaileva artisti pääsi keskustelemaan rakkaudesta Radio Novan Kesäaamuissa.

Tällä viikolla Radio Novan Kesäaamuissa vierailevana juontajana kuullaan Kasmiria. Mies juontaa viikon ajan Kesäaamuja yhdessä juontajaparinsa Esko Eerikäisen kanssa. 

Tänä aamuna kaksikko innostui puhumaan rakkaudesta. 

Eerikäinen nosti esiin löytämänsä tutkimuksen, jonka mukaan rakkautta ensisilmäyksellä ei olisi olemassa. Tutkimuksessa väitettiin, että rakkauden tunteen olisi mahdollista syntyä vasta noin viiden tapaamiskerran jälkeen, ja muulloin kyse olisi ainoastaan vahvasta ihastumisesta.

Kasmir ei kuitenkaan tutkimuksesta vakuuttunut. 

- Minä olen kyllä romantikko. Ainakin itsellä nykyinen suhde oli kyllä aikalailla (rakkautta ensisilmäyksellä), Kasmir pohtii. 

- Koko tilanne oli itseasiassa kuin elokuvasta. Olimme sopineet treffit Tavastialle - piti vähän paukutella henkseleitä, minulla oli siis keikka siellä. Oli pakko tehdä mahdollisimman suuri vaikutus, mies kertoo ensikohtaamisestaan nykyisen kumppaninsa Julian kanssa. 

- En kuitenkaan nähnyt häntä missään keikan aikana. Kun olimme lähdössä keikan jälkeen ja juuri hypänneet autoon, laitoin auton käyntiin ja valot syttyivät - boom! Siinä hän oli, suoraan valokeilassa. 

Häkeltynyt artisti passitti kyydisssä olleen dj:nsä ulos autosta ja nappasi naisen mukaansa. 

- Julia hyppäsi kyytiini ja heitin hänet kotiin. Siinä matkanvarrella meillä oli lukuisia sellaisia "lauseidenjatko-tilanteita" - ja sen jälkeen olinkin ihan pistoksissa, mies kuvailee tilannetta. 

- Kyllä se ainakin rakkaudelta ensisilmäyksellä tuntui. 

Radio Novan Kesäaamut arkisin klo 6-10. 

Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat