Kuva: Senja Rapila

Nelli Matula jakoi kohtalokkaan bikinikuvan, seuraajat sekosivat - "Oot oikeesti täydellinen"

13.07.2018 15:18 - Iiro Myllymäki

Popparin kesäistä kuvaa on tullut kommentoimaan muun muassa Anna Abreu.

Suomen poptaivaan kuuma tulokas Nelli Matula, 22, nauttii kesäisistä helteistä monen muun suomalaisen tapaan vesileikeissä. Nainen on jakanut Instagramissa itsestään bikinikuvan veden keskeltä, ja kuvatekstissä nainen ihmettelee Suomen helteistä ilmanalaa.

”Onks tää Suomi vai California?! Muistakaa nesteytys!” Matula kirjoittaa ennen kuin mainostaa illan keikkaansa Joensuun Ilosaarirockissa. Jos kuva ei näy alla, katso se tästä linkistä.

Mustavalkoisesta ja tyylikkäästä kuvasta voi aistia jopa Bond-tyttömäistä kohtalokkuutta. Monen muistissa on varmasti kohtaus, jossa Halle Berry nousee aalloista Kuolema saa odottaa -elokuvassa.

Kuva on ensimmäisen kahden tunnin aikana ehtinyt kerätä jo noin 9000 tykkäystä. Kommenteissa naisen ulkoista olemusta suorastaan kehutaan kilpaa.

Apua! Oot oikeesti täydellinen!” on yksi kehunut.

”Mikä hot mama!” on myös kirjoitettu.

”Oi sä oot niin upee!” on eräs kirjoittanut.

Myös toinen poppari Anna Abreu on kommentoinut kuvaa. Ensimmäisessä kommentissaan hän on jakanut vain paljonpuhuvan liekki-emojin, kun taas toisessa kommentissa hän kirjoittaa, että ”oispa California 2017” sydän-emojin kera. Tällä nainen viittaa hänen, Matulan ja popparikollega Vilma Alinan vuodentakaiseen yhteiseen Los Angelesin -reissuun.

Lue myös: Nelli Matulan kuva sekoitti fanit: "Miten joku voi näyttää noin hyvältä?

Kilpailut

Uusimmat