Kuva: Getty Images

Odottaako supertähti Beyoncé neljättä lastaan? Tuore video sai fanit varmoiksi asiasta

18.07.2018 16:15 - Elisa Jalasjoki

Fanit vakuuttuivat naisen pyöristyneen vatsan kielivän uudesta raskaudesta.

Vasta reilu vuosi sitten kaksoset synnyttäneen supertähti Beyoncén, 36, huhutaan odottavan neljättä lastaan. Vaikkei tähti ole itse kommentoinut huhuja vielä lainkaan, ovat lukuisat hänen faninsa varmoja asiasta, erityisesti sosiaalisessa mediassa leviämään lähteneneen tuoreen keikkavideon perusteella. 

Tällä hetkellä maailmankiertueella yhdessä aviomiehensä, räppäri Jay-Z:n, 48, kanssa oleva artisti kuvattiin nimittäin muutama päivä sitten Pariisin keikallaan selvästi pyöristyneen vatsan kanssa. Osa faneista uskoo naisella olleen turvotusta, mutta monet muut luottavat kaksikon odottavan neljättä lastaan. 

Twitterissä jaetun, ajatuksia herättäneen videon pääset katsomaan alta. Mitä mieltä sinä olet, todistaako video Beyoncén todella odottavan uutta lasta?

Tunnetusti hyvin paljastavasti pukeutuva tähti on kiertueellaan luottanut useamminkin hyvin peittäviin vaatevalintoihin. Tähden päällä on nähty muun muassa useita kertoja collegepaitoja, sekä peittäviä, vyötäröstä löysiä bodyja. 

Artistin raskautta on epäilty myös siksi, että numero neljä on pariskunnalle mitä ilmeisemmin hyvin tärkeä. Sekä Beyoncé että Jay-Z ovat syntyneet kuun neljänentä päivänä, kaksikko avioitui joulukuun neljäntenä päivänä vuonna 2008 ja molemmat ovat julkaisseet levyn, jossa numero 4 nousee selvästi esiin. 

Ennestäänhän kaksikolla on jo kolme lasta, joten neljäs tuntuisi sopivan kyseiseen kaavaan paremmin kuin hyvin. 

Lue myös: Jay Z myönsi pettäneensä vaimoaan - terapia auttoi parin yhteen

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat