Kuva: Getty Images

Tänään tv:ssä: Kaikkien aikojen seksikkäimmäksi valittu elokuva - pääosassa Jennifer Lopez

25.07.2018 07:15 - Iiro Myllymäki

Out of Sight -elokuvassa Jennifer Lopezin vastanäyttelijänä on George Clooney.

Ennen kuin Jennifer Lopez, 49, oli hittejä tehtaileva laulaja, hän oli valkokankaalla vakuuttava näyttelijä. Yksi naisen ensimmäisistä suurista elokuvarooleista oli vuoden 1998 Out of Sight – Mieletön juttu -elokuvassa, jossa nainen näytteli George Clooneyn, 57, rinnalla.

Steven Soderberghin ohjaama elokuva kertoo Clooneyn esittämästä rikollisesta, joka vankilasta paettuaan lankeaa kauniin sheriffin (Lopez) pauloihin. Sekä Clooney että Lopez saivat ylistäviä arvioita roolisuorituksistaan. Tunnettu elokuvakriitikko Roger Ebert kirjoitti arviossaan, että kyseessä on Clooneyn paras roolisuoritus, jonka myötä mies viimein on tehnyt siirtymän tv-tähdestä elokuvatähdeksi. Tuohon aikaan Clooney tunnettiin parhaiten Teho-osasto-sarjasta. Ebert oli oikeassa – sittemmin Clooney on tehnyt lukuisia merkittäviä roolisuorituksia valkokankaalla.

Elokuvaa kiiteltiin muun muassa sen seksikkyydestä ja älykkyydestä. New York Timesin arvostelussa Lopezin roolisuoritusta ylistettiin niin ikään hänen uransa parhaaksi, ja hänen roolisuorituksensa viettelevyyttä kehuttiin. Clooneyn ja Lopezin kemia elokuvassa oli niin käsinkosketeltavaa, että Out of Sight on valittu Entertainment Weeklyn listauksessa kaikkien aikojen seksikkäimmäksi elokuvaksi vuonna 2008.

Jennifer Lopez teki elokuvan julkaisua seuranneena vuonna suuren läpimurtonsa musiikkimarkkinoilla, kun hänen debyyttialbuminsa On the 6 julkaistiin. Vaikka nainen nykyisin tunnetaan parhaiten laulajana, hän on musiikkiuransa sivussa tehnyt myös leffarooleja tasaisin väliajoin.

Voit katsoa Out of Sight -leffan trailerin alta.

Out of Sight
21.00
TV5

Lue myös: Jennifer Lopez palaa valkokankaille - katso naisen tähdittämä hulvaton uutuustraileri

Lähteet: Rotten Tomatoes, Wikipedia, Entertainment Weekly

Kilpailut

Uusimmat