Kuva: Getty Images

Mac Miller kommentoi ensimmäistä kertaa ex-kulta Ariana Granden äkkikihlausta: "Se on omituista"

24.07.2018 13:15 - Elisa Jalasjoki

Pariskunta erosi vasta reilu pari kuukautta sitten.

Toukokuussa kahden vuoden pituisen suhteensa laulajatähti Ariana Grandeen, 25, päättänyt räppäri Mac Miller, 26, on kommentoinut nyt ensimmäistä kertaa tuntojaan siitä, miltä naisen äkillinen kihlautuminen koomikko Pete Davidsonin kanssa on tosiasiassa tuntunut. 

Miller avautui aiheesta eilen Beats 1 -radiokanavan haastattelussa.

- Se on kummallista, koko tapaus on mielestäni hieman kummallinen, hän pohtii.

- Ei kuitenkaan negatiivisella tavalla. Koko tapaus on vain osa jotakin sellaista, joka auttaa minua löytämään itseni, se siis luo positiivista energiaa. Olen iloinen Arianan puolesta ja siitä, että hän jatkaa eteenpäin, mies tuumailee. 

Grande on aiemmin avautunut julkisuudessa pariskunnan suhteen olleen myrkyllinen. Millerin mukaan suhdetta puolestaan varjosti jatkuvasti erityisesti molempien elämän julkinen luonne. 

- Elämä on stressaavaa, joten tottakai kävimme läpi myös stressaavia aikoja. Kuljimme sekä hyvien, että pahojen ja stressaavien aikojen läpi yhdessä. Ja sitten suhteemme loppui - ja nyt olemme molemmat liikkuneet eteenpäin. Niin yksinkertaista se on, mies selittää. 

Miller myös kertoo, ettei eron jälkeen ole oikeastaan halunut tuoda esiin itseään sosiaalisessa mediassa. Hän ihmetteleekin, miksi nykypäivänä kaikki olettavat, etteivät asiat voisi olla hyvin, vaikkei itsestään jatkuvasti sosiaalisessa mediassa päivittäisikään. 

- Se tuntuu niin merkityksettömältä. Se jatkuva tarve näyttää ihmisille, että "olen ok". Mitä se edes on? Mistä se johtuu ja miksi edes teemme niin? Miksi meillä on jatkuva tarve siihen, että käytämme sosiaalista mediaa ja internetiä?, hän pohtii. 

Lue myös: Ero ei ollutkaan sopuisa? Ariana Grande lopetti eksänsä seuraamisen Instagramissa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat