Kuva: Getty Images

Hilary Duff avoimena raskausajan varjopuolista: "Olen väsynyt katsomaan tätä kummallista vartaloa"

26.07.2018 09:15 - Emmi Moilanen

Näyttelijä kertoo Instagramissa faneilleen, että raskaus on vaikeaa mutta "äärimmäisen erityistä" aikaa.

Näyttelijä Hilary Duff, 30, ja muusikkopoikaystävä Matthew Koman, 31, odottavat toista lastaan. Duff julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa kertoo avoimesti tuntemuksistaan raskauden aikana. Hän pohtii myös sitä, millaisia haasteita on joutunut jo odotusaikanaan kohtaamaan.

Erityisesti muuttuva vartalo on mietityttänyt naista.

“Rinnat ovat suuret, maha on suuri ja vartalo on suuri. Raskaana oleminen on rankkaa. Kaikki rakkaus niille naisille, jotka saavat tämän näyttämään vaivattomalta… Tämä matka on vaikea mutta myös äärimmäisen erityinen,” näyttelijä kirjoittaa kuvatekstissä.

Duff kertoo myös rakastavansa sitä, että saa kantaa uutta elämää sisällään ja unelmoida uusista seikkailuista, joita on pian odotettavissa.

”On lähes mahdotonta saada omat kenkäni jalkaan… Olen väsynyt nousemaan yhdeksän kertaa yössä vessaan ja katsomaan tätä kummallista vartaloa peilistä, joka ei tällä hetkellä ole omani,” Duff jatkaa kirjoitustaan.

Näyttelijä hämmästelee myös, mihin kaikkeen naisen vartalo pystyykään.

”Naiset ovat niin koviksia. Tämä on muistutus itselleni ja muille, kuinka kauniita ja vahvoja olemme. Me pystymme tähän,” näyttelijä päättää tekstinsä.

Pääset katsomaan Duffin Instagram-kuvan alta.

Lue myös: Hilary Duff vitsailee kasvavan raskausvatsan koosta yhdessä poikaystävänsä kanssa: ”Minä voitin"

Lue myös: Hilary Duff on raskaana - kertoi asiasta suloisella kuvalla

Kilpailut

Uusimmat