Kuva: Getty Images

Kim Kardashianin päivitys sai fanit raivostumaan - syytetään jopa rohkaisemisesta syömishäiriöön

31.07.2018 10:45 - Elisa Jalasjoki

Instagram-videolla tähden siskojen nähdään kehuvan tätä kilpaa anorektisen - ja jopa luisevan näköiseksi.

Tosi tv-tähti Kim Kardashianin, 37, viikonloppuna Instagram-tililleen lisäämä video on saanut naisen seuraajat ympäri maailmaa raivostumaan - ja pahasti. 

Sovelluksen tarinat-osioon lisätyllä videolla nainen keikistelee siskojensa Khloén ja Kendallin edessä korkeavyötäröisissä nahkahousuissa, sekä mustassa, kiiltäväkankaisessa bodyssa. 

Tähden hoikkaa vyötäröä korostava asu saa siskokset ihastelemaan Kimin treenattua vartaloa, ylistämällä tätä muun muassa "erittäin hoikaksi" ja "lähes anorektiseksi". 

Videolla nähdään, kuinka Kim kiittelee siskojaan silminnähden ilahtuneena, kun naiset kehuvat tämän näyttävän siltä, ettei hän syö juuri lainkaan.

Lukuisat Twitter-käyttäjät ovat hermostuneet videosta todeten, ettei naisen, jolla on palvelussa lähes 115 miljoonaa seuraajaa, tulisi näyttää vastaavanlaista esimerkkiä nuorille faneilleen. 

Käyttäjät ovat kommentoineet muun muassa myös sitä, ettei kyseisen videon jälkeen ole enää lainkaan ihme, että nuoret kärsivät valtavista ulkonäköpaineista sekä syömishäiriöistä. 

Videosta pöyristyneiden Twitter-käyttäjien kommentteja pääset lukemaan alta. 

"Kuunnellessani Kim Kardashianin, Kendall Jennerin ja Khloé Kardashianin käyttävän sanoja kuten 'anorektinen' ja 'laiha', kehuina, saan oloni niin surulliseksi ja pettyneeksi. Lukuisat nuoret sekä miljoonat seuraajanne ympäröivät teitä. Olkaa kilttejä, älkääkä rohkaisko tai edesauta heitä sairastumaan syömishäiriöihin", eräs käyttäjä kirjoittaa. 

"Sillä välin yhden maailman vaikutusvaltaisimman naisen Instagram-tarinassa:

Kendall: Olen todella huolissani, en usko että syöt. Näytät niin hoikalta.

Kim: Voi luoja... KIITOS!

Ja me pohdimme miksi syömishäiriöt ovat ongelma...", toinen kommentoi. 

"Kim Kardashianin pakkomielteisyys hänen siskojensa kertoessa hänelle että hän on hoikka ja jopa anorektisen kaltainen hänen Instagram tarinassaan saa minut surulliseksi. On harmillista, että nuoret naiset kuulevat tuon viestin. Heidän kuuluisi olla roolimalleja, ei rohkaista toisiaan pudottamaan painoa", kolmas pohdiskeli. 

Samalla videolla naisen nähdään jopa kieltävän oma hoikkuutensa.

- Voi teitä, en minä ole niin hoikka! Painan jotakuinkin 54 kiloa. Luultavasti vähemmän kun poistan hiustenpidennykseni, Kardashian vaikertaa silmminähden imarreltuna. 

Lue myös: Kim Kardashianin hiusmuodonmuutos ihastutti fanit - ylistetty jopa tähden parhaaksi lookiksi

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi rehellisen kuvan yli 10 vuoden takaa – fanit arvostelevat karusti

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat