Niina Backman panikoitui auton ratissa, sakot luvassa - "Myönnän täysin rikkeeni"

31.07.2018 17:41 - Iiro Myllymäki

Niina Backman sai kutsun poliisilaitokselle ylinopeuden takia.

Radiojuontaja Niina Backman on mitä luultavimmin saamassa elämänsä ensimmäiset ylinopeussakot. Nainen oli perheineen matkalla Keski-Suomessa sijaitsevalta mökiltä takaisin Helsinkiin, kun ajomatkan aikana yllättävä tilanne sai täysin naisen pasmat sekaisin. Niina on kertonut asiasta Radio Novan Iltapäivän lähetyksessä.

Auton sisäpuolelle oli päässyt pieni hämähäkki.

- Kammoan ja vihaan hämähäkkejä. Sain hysteerisen kohtauksen ja rupesin huutamaan aviomiehelleni, että ota se pois! Samaan aikaan keskimmäinen tyttäremme huutaa takapenkiltä, että älkää tappako sitä, Niina muistelee.

Niinan mies Lorenz Backman yritti ottaa hämähäkin kiinni paperinpalalla siirtääkseen sen muualle, mutta hämähäkki tipahtikin vaihdekepin välikköön. Tässä kohtaa tien sivussa ollut kameratolppa räpsähti. Tien nopeusrajoitus oli vaihtunut hämähäkkiepisodin aikana, eikä Niina huomannut sitä.

- Nopeusrajoitus oli muuttunut kahdeksastakymmenestä kuuteenkymmeneen, ja heti sen nopeusrajoituskyltin takana oli kamera. Myönnän täysin rikkeeni, Niina kertoo.

Niina teki asiasta sähköisen ilmoituksen poliisilaitokselle ja myönsi tässä syyllistyneensä ylinopeuteen. Nainen myös ilmoituksessaan selitti, mistä ylinopeus oli johtunut. Nyt Niina on saanut postissa kirjeitse kutsun tulla juttelemaan asiasta poliisilaitokselle. Sakkoa ei siis vielä ole tullut, mutta Niina ei usko minkään selittelyjen säästävän häntä sakoilta.

Voit kuunnella koko sakkokeskustelun klikkaamalla otsikon alla olevaa kuvaa.

Tykkää Radio Novan Iltapäivän Facebook-sivusta täältä. Radio Novan Iltapäivä ma-to klo 14-18.

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat