Kuva: MTV

Tänään tv:ssä: Uusi Ensitreffit alttarilla -kausi alkaa - parit saavat tietää kumppaninsa

04.09.2018 07:15 - Katariina Auvinen

Ensitreffit alttarilla ohjelmassa sinkut saavat kirjeet tulevilta puolisoiltaan.

Ensitreffit alttarilla -faneille on iloisia uutisia, koska tänään television puolella nähdään uuden kauden startti, jossa sinkut tapaavat toisensa. Uudet Ensitreffit alttarilla -sinkut esiteltiin vasta muutama päivä sitten ja mukana ovat Heikki, 35, Sini, 28, Eetu, 28, Rosa, 26, Vesa, 29 ja Minna, 29. 

Tänään startataan jo viides tuotantokausi. Ohjelman asiantuntijoina nähdään Elina Tanskanen, Tony Dunderfelt ja ensimmäistä kertaa mukana oleva Marianna Stolbow. Ensitreffit alttarilla on tositelevisio-ohjelma, jossa parisuhteen asiantuntijat yrittävät etsiä sopivan puolison ohjelmaan hakeneiden sinkkujen joukosta heidän ajatusmaailmoidensa perusteella. Osallistujat eivät tunne toisiaan etukäteen.

Vasta tulevassa jaksossa tiedetään, kuka saa kenetkin. Luvassa on suuria tunteita ja hämmentyneitä fiiliksiä, jopa itkuunkin purskahdetaan. Ennen alttarille menoa parit saavat tietää toisistaan hieman kirjeiden avulla. 

Eräs morsian kertoo ystävälleen epäilyksistään tulevan miehen suhteen. 

- Pelkään, että mitä sitten tapahtuu, kun vaaleanpunainen kupla rikkoontuu. Kuinka korkealta sitten tullaan rysähtämään, hän sanoo. 

(kuva: MTV)

Ensitreffit alttarilla 
MTV3
Klo 21.00

Kilpailut

Uusimmat