Kuva: Getty Images

Lapset ovat ajaneet Kim Kardashianin ja Kanye Westin erilleen - pari on puhunut avioerosta

06.09.2018 23:15 - Katariina Auvinen

Kim Kardashian haluaisi epätoivoisesti neljännen lapsen, mutta hänen miehensä ei.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 37, on jo lähipiirin mukaan valmis hankkimaan neljännen lapsen, mutta hänen miehensä ei. Kardashian ja hänen miehensä Kanye West ovat käyneet keinohedelmöityshoidoissa. Heidän edellinen lapsensa syntyi sijaisäidin avulla ja nyt nainen toivoisi heti seuraavaa lasta. 

- Hän ei halua heittää hedelmöitettyä alkiota hukkaan. Kim rakastaa ajatusta, että heillä olisi kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Alkio on siis poika, lähde paljastaa. 

Sen sijaan Kardashianin mies, Kanye West, 40, ei ole innoissaan uuden lapsen hankinnasta. Hän pelkää, että uusi lapsi ajaisi parin viimeistään erilleen. Heillä on ollut ongelmia parisuhteessaan ja pari on puhunut monta kertaa avioerosta. West pelkää, että uusi perheenjäsen olisi viimeinen niitti suhteelle. 

- Kanye rakastaa lapsiaan, mutta hän on jo nyt ajautunut erilleen Kimistä, lähde kertoo. 

Kardashian on lähipiirin mukaan väsynyt siihen, että hän on joutunut myöntymään Westin erikoisiin oikutteluihin, joten lapsiasiassa hän aikoo tehdä oman päänsä mukaan. 

- Kim on jo päättänyt, että sijaisäiti, jota pari käytti kolmannen lapsen kanssa, tulee kantamaan myös neljännen lapsen. Hän haluaisi uuden lapsen mahdollisimman pian, hän jatkaa. 

Lue myös: Kim Kardashianille neljäs lapsi lähiaikoina? Alkio on valmiina siirtoon

Lähde: Life & Style 

Kilpailut

Uusimmat