Kuva: Katariina Auvinen

Elastinen ei pelkää vuodattaa kyyneleitä: "Ei ole tavanomaista raottaa herkkyyttä räppipiireissä"

17.10.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Mies julkaisi uuden herkän biisin, jossa mukana on myös Johanna Kurkela.

Räppäri Elastinen, 37, julkaisi keskiviikkona uuden biisin, joka kantaa nimeä Loppuun Asti. Kappaleella on mukana Johanna Kurkela, jonka kanssa mies on ennenkin tehnyt yhteistyötä. Balladimainen biisi on saanut miehen itsensä jopa herkistymään kappaleen äärellä. 

- Sen tekeminen oli taianomaista ja meni kyllä itselläkin isosti tunteisiin. Se ei kuitenkaan ole aivan tavanomaista raottaa sellaista herkkyyttä ja ajatuksia räppipiireissä. Musta kuitenkin tuntuu, että tässä on nyt jotain, jota minun kannattaa seurata, Elastinen kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

- Mulle räppi ja hiphop ovat muuttuneet myös ja voin ihan rehellisesti ottaa sellaisen aikuisen miehen roolin tässä, mies pohtii herkempää tyyliään. 

Miehen mukaan isäksi tulo on tuonut hänen herkän puolensa esiin eri tavalla. Kyyneliäkin on virrannut viimeisen vuoden ja sitä edellisen aikana. 

- Kyllä luulen, että tiheämmin olen itkenyt viimeisen vuoden aikana. Kyllä isyys saa enemmän tunteet pintaa. Et himassa ei tarvitse enää kovistella ja siellä saa näyttääkin tunteita. Nyt on tullut enemmän sellaisia ilon kyyneleitä ja biisistä tai leffasta isot fiilikset. 

- Isosti itkin isäni äidin hautajaisissa viime vuonna, mies kertoo. 

(kuva: Katariina Auvinen )

Rakkauden pyhin on olla oma itsensä 

Loppuun asti on kappale, joka kertoo sitoutumisesta ja halusta olla toisen rinnalla. Sitoutuminen pätee niin rakkaudessa kuin ystävyyssuhteissa. Kappaleen työnimi olikin päätös. 

- Olen sitoutuvainen tyyppi, joka haluaa pitää lupaukset. Totuus ja luottamus ovat minulle isoimmat elämänarvot. En puhu turhia tai lupaa liikoja ja yritän vaalia niitä ystävien ja perheen kesken, Elastinen pohtii. 

Mies on ollut pitkään yhdessä kumppaninsa kanssa ja heillä on myös yksi yhteinen lapsi. Rakkaudessa pyhin asia määrittyy siihen, että saa olla aivan sellainen kuin on. 

- Kyllä se varmasti on yksinkertaisuudessaan se, ettei tarvitse olla mitään muuta kuin on. Ei tarvitse olla huolissaan siitä, että olemalla oma itsensä, toinen pettyisi suhun, hän miettii. 

Elastinen selventää, että sitä ei pidä sekoittaa siihen, ettei suhteessa tarvitsisi yrittää. 

- En tarkoita sitä, ettei tarvitsisi nähdä vaivaa. Siihen se monesti kaatuu, ettei toinen saa olla oma itsensä. Kaikki se muu on kuin opiskelua, jossa opiskellaan toisesta asioita, Elastinen kiteyttää. 

Kuuntele kappale alta. 

Lue myös: Elastinen avautuu isyydestään: "Olen todella paljon parempi ihminen kuin vuosi sitten"

Kilpailut

Uusimmat