Kuva: AVA

Tänään tv:ssä: Viisilapsinen perheenäiti syö salaa lastenkin karkit - karu tapahtuma herätti

24.10.2018 07:15 - Katariina Auvinen

Olet mitä syöt -ohjelmassa tutustutaan Reetta Kellokankaaseen.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka laittaa viisilapsisen helsinkiläisperheen äidin, Reetta Kellokankaan, 30, kuosiin, kun tämä varastaa jopa lastensa karkit makeanhimon koittaessa. Jemina-tytärkin on huomannut, että herkkukaappi on vajentunut. 

- Syön mitä vaan, missä on sokeria. Jos minulla ei ole omissa kätköissäni hyvää, niin syön sitten salaa lasten karkit, Kellokangas kertoo. 

Yksi herkku on ollut ylitse muiden. Nainen nimittäin rakastaa nakkien popsimista. 

- Se on ollut minulla ihan pienestä saakka, että olen nakki kädessä, hän nauraa. 

Nyt perhe on turhautunut äidin liikkumattomuuteen. Kellokankaan puolisokin toivoo, että hänen kumppaninsa hankkisi itselleen jonkinlaisen harrastuksen. Vajaassa yhdeksässä kuukaudessa Kellokankaan lantiolle on tullut 15 kiloa lisää. 

(kuva: AVA)

- Saatan olla sisällä viisikin päivää putkeen. Liikun ainoastaan jos käyn kaupassa, ja joskus tilaan kauppakassin kotiinkin, nainen kertoo. 

Nainen myös myöntää, että hän on tunnesyöjä ja liittää kaikkiin tunteisiin syömisen. Viime äitienpäivänä tapahtui kuitenkin jotain, joka herätti naisen todellisuuteen. 

- Meillä oli tytön jalkapallojoukkueella matsi, jossa pelattiin äidit vastaan tyttäret. En kuitenkaan mennyt, koska en pärjää siinä. Ottelun jälkeen näin kuvan, jossa Jemina seisoo yksin ja kaikilla muilla on äidit taustalla, siinä vaiheessa heräsin, Kellokangas kyynelehtii. 

Saako Pippa Laukka suitsittua naisen kuosiin? Se nähdään tänään. 

Olet mitä syöt 
Ava
Klo 21.00

Kilpailut

Uusimmat