Kuva: Getty Images

Khloè Kardashian erosi Tristan Thompsonista? Pari ei ole nähnyt toisiaan ikuisuuksiin

24.10.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Mitä ilmeisimmin nainen ei ole antanut anteeksi pettämistä miehelleen.

Khloé Kardashian, 34, on useiden lähteiden mukaan tuskastunut pettäjämieheensä Tristan Thompsoniin, 27, nyt lopullisesti. Thompson ja Kardashian eivät ole viettäneet viime aikoina aikaa keskenään, joten perheen lähipiirin mukaan heidän suhteensa alkaa olla käsitelty. 

Kardashianilla ja Thompsonilla on yksi yhteinen lapsi, keväällä syntynyt tytär. Tyttären syntymän aikaan mies jäi kiinni pettämisestä useiden eri naisten kanssa. Tapauksen tultua ilmi, nainen halusi kuitenkin koettaa korjata suhteen, mutta nyt hänen mittansa on täynnä. 

Kardashianin piti muuttaa miehensä perässä takaisin Clevelandiin, koska tämä pelaa koripalloa ammatikseen kaupungissa, mutta nainen ei halua muuttaa. 

- Khloélla menee todella hyvin, mutta heidän parisuhteellaan ei niinkään. En tiedä missä vaiheessa heidän suhteensa ajautui hyvästä siihen, että he ovat koko ajan erossa toisistaan, lähde kertoo. 

Kardashiania ei näytä haittaavan, ettei hän ole miehensä rinnalla Clevelandissa. 

- Näyttää siltä, että Khloé ei vielä tiedä, mitä hän tekee suhteen kanssa, mutta näyttää huonolta, lähde jatkaa Daily mail -julkaisulle. 

Lue myös: Khloé Kardashianin parisuhde on täysin huteralla pohjalla - ei onnistu luottamaan mieheensä

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat