Kuva: MTV3

Putous-tähti Helmi-Leena Nummela yllättyi työn sivuvaikutuksista: "Oma elämä on jäänyt paussille"

04.11.2018 20:15 - Senja Rapila

Näyttelijä kertoo, että ei voi verrata Putouksessa näyttelemistä mihinkään muuhun aiemmin kokemaansa.

Radio Novan Viikonlopun juontaja Janne Virtanen tavoitti haastatteluun Putous-tähti Helmi-Leena Nummelan lauantai-iltana. Nummela tähdittää lauantain suosikkiohjelmaa sketsihahmollaan, johon moni suomalainen voi samaistua. Kyseessä on tietenkin Yleis-Sirpa.

Nummela myöntää, että hän voi samaistua Yleis-Sirpaan monella tapaa. Ja kun vuodet vierivät, voi hän kuvitella olevansa Sirpan saappaissa.

- Ihan varmasti, se on varmaan se kauhukuva, ihminen ajautuu kohti pelkojaan. Minä olen varmasti sitten 20 vuoden päästä tuolla kälättämässä, kukaan ei kuuntele, takatukan kanssa, Nummela naureskelee haastattelussa.

Näytteleminen Putouksessa on ollut Nummelalle elämys. Se on vastannut odotuksia, mutta hän ei olisi uskonut, kuinka paljon se vie hänen arkielämästään.

- On vastannut odotuksia, mutta en kuvitellut sen olevan näin kokonaisvaltaista. Tuntuu, että koko oma elämä on jäänyt ihan paussille, kun on vain päivät ja yöt Putouksessa. Sitten kun tulee se euforia siitä suorasta lähetyksestä, ja kun siitä selviää, sitten alkaa se työn painaminen kohti seuraavaa lauantaita. On tää melkoinen paikka, ei voi vertailla oikein mihinkään muuhun näyttelijäntyöhön mitä olen aiemmin tehnyt.

Radio Nova, Iskelmä ja Voice.fi ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Upea Jenni Vartiainen julkaisi meikittömän kuvan – katso

Lue myös: Näyttelijätähti ihastui Jennifer Anistoniin Frendit-sarjan kuvauksissa: "Unohdin jokaisen vuorosanan"

Kilpailut

Uusimmat