Kuva: Mikko Räsänen

Krista Siegfridsin viekoitteleva alusasukuva sai fanit liekkeihin - "Nyt on kuumaa"

24.11.2018 15:15 - Iiro Myllymäki

Kuva on kerännyt kymmenittäin kommentteja parissa tunnissa.

Laulajatähti Krista Siegfrids, 32, ei pelkää esitellä treenattua kroppaansa sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen on jakanut tyylikkään mustavalkoisen kuvan, jossa Calvin Kleinin alusvaatteet ovat näyttävästi esillä. Kauniin valokuvan on ottanut valokuvaaja Nadi Hammouda.

"Mitä Britney tekisi?" Siegfrids kysyy kuvatekstissä.

Naisen fanit ovat osoittaneet ihastustaan kuvan kommenteissa, joissa liekki- ja sydän-emojit seuraavat toisiaan. Kuva on parissa tunnissa kerännyt jo kymmenittäin kommentteja.

"Vau, upeaa", on yksi kommentoinut.

"No nyt on kuumaa", kuuluu toinen kommentti.

"Huhhuh", on eräs kommentoinut.

Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Samantapaisessa alusasumuodissa Siegfrids on nähty myös vuoden 2015 On & Off -musiikkivideolla, joka nostatti otsikoita kiihkeällä sisällöllään.  

Krista Siegfrids nousi suomalaisten tietoisuuteen räväkillä Voice of Finland -esiintymisillään ohjelman ensimmäisellä kaudella vuonna 2012. Vielä suurempaa huomiota nainen sai seuraavana vuonna, kun hänet valittiin Uuden musiikin kilpailun kautta Suomen euroviisuedustajaksi. Naisen Marry Me -esitys sijoittui Euroviisujen finaalissa tosin vasta sijalle 24. Viime aikoina naista on työllistänyt Helsingin Teatteri Forumissa esitetty Starsquad Dinner Show, jossa nainen on esittänyt monipuolisesti maailman suurimpia hittikappaleita pikkujouluyleisöille yhdessä tanssijoiden ja bändin kanssa.

Siegfrids on aiemminkin jakanut samankaltaisia valokuvia itsestään. Voit katsoa marraskuun alussa jaetun kuvan tästä linkistä.

Lue myös: Krista Siegfridsin tekemä hitti listaykkösenä maailmalla - musiikkivideolla 21 miljoonaa katsojaa

Kilpailut

Uusimmat