Kuva: Shutterstock

"Ryhmäseksi pelasti liittomme" - pariskunta avoimena käyttämästään terapiamuodosta

12.12.2018 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kaksikon mukaan suhde voi huomattavasti paremmin kuin ennen.

Lucy Jones, 32, ja hänen puolisonsa Lukasz Reucki, 36, kertovat tuoreessa haastattelussa avoimesti erikoisesta seikaista, joka onnistui pelastamaan heidän liittonsa. Kaksikon mukaan suhteelle löytyi uusi suunta sen jälkeen, kun he tutustuivat ryhmäseksiin.

Pariskunta otti yhteyttä seksiterapeuttiin, joka kertoi heille kolmen viikon mittaisesta terapiasta. Siellä pariskunta muun muassa keskustelivat, harjoittelivat hengitystekniikoita sekä opettelivat käsittelemään mustasukkaisuuden tunteita.

Sen jälkeen he tutustuivat ryhmäseksiin, joka heidän mukaansa on saanut aikaan sen, että heidän suhteensa voi paremmin kuin koskaan.

- Rakastan sitä, että voin katsella, kun joku antaa Lucylle nautintoa. En tunne tilanteessa lainkaan mustasukkaisuutta. Tunne pelkästään nautintoa ja rentoudun täysin, Lukasz kertoo.

Lucylle tilanne ei tosin ole täysin uusi, sillä hän kertoo kokeilleensa ryhmäseksiä jo aiemmissa liitoissaan. Hän kuitenkin pelkäsi ehdottaa sitä Lukaszille, sillä pelkäsi mustasukkaisuuden pilaavan kaiken.

Lucyn mukaan hän kuitenkin joutui itse myös kohtaamaan kyseisen tunteen.

- Tapasimme erään naisen hotellissa. Päätin aloittaa suutelemalla naista, mutta yllättäen Lukasz tulikin mukaan. Huomasin olevani mustasukkainen, ihan kuin Lukasz aikoinaan, hän kertoo.

Terapian avulla pariskunta kuitenkin pystyi käsittelemään tunteitaan uudella tavalla ja suhde alkoi voida entistä paremmin. Nykyään he voivat nauttia ryhmäseksistäkin ihan uudella tavalla, ilman mustasukkaisuutta.

Miten on, voisitko sinä kokeilla ryhmäseksiä kumppanisi kanssa?

Lue myös: Kuusi naista kertoo kokemuksensa kolmen kimpasta - "Seksielämäni kohokohtia"

Lue myös: Haaveiletko ryhmäseksistä? Lue vinkit kokeneemmilta

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat