Kuva: Getty Images

Ariana Granden faneille erinomaisia uutisia - tähti saapuu vihdoin Suomeen esiintymään!

15.12.2018 07:45 - Katariina Auvinen

Nainen keikkailee Suomessa ensi vuoden lokakuussa.

Laulaja Ariana Granden, 25, fanien odotus palkitaan vihdoin ensi keväänä, kun tähti saapuu esiintymään Suomeen. Granden sivuilta käy ilmi, että hän esiintyisi Hartwall Arenalla 5. lokakuuta 2019. 

Helsingin keikka on osa isompaa Euroopan kiertuetta, jolle Grande lähtee elokuussa. Hän keikkailee Suomen lisäksi myös Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa. Suomen vierailu on kiertueen neljänneksi viimeinen. Naisen viimeinen kiertuepaikka on Sveitsi. 

Yhdysvaltalainen on ollut viime aikoina otsikoissa pikakihlojensa vuoksi. Nainen meni kihloihin Pete Davidsonin kanssa alkusyksystä, vain viikkoja tapaamisen jälkeen, mutta parin tiet erosivat marraskuussa. Grande ei ole itse ottanut julkisesti kantaa siihen, mikä oli heidän eronsa syy, mutta tietoja on tihkunut sen verran, ettei nainen olisi sulattanut miehensä marihuanan käyttöä. 

Nainen menetti vastikään entisen poikaystävänsä Mac Millerin huumeille, kun tämä kuoli yliannostukseen. Pari oli eronnut jo keväällä, mutta pysytellyt hyvinä ystävinä eronkin jälkeen. Lähipiirin mukaan Grande teki kaikkensa auttaakseen Milleriä pääsemään eroon huumeista, siinä kuitenkaan onnistumatta. 

Eläinrakas nainen kertoi sosiaalisessa mediassa syyskuussa, että hän ottaa Millerin koiran itselleen. 

Lue myös: Ariana Grande teki upean teon - antoi kodin kuolleen ex-poikaystävänsä koiralle

Lue myös: Ariana Grande leikkasi tukkansa lyheksi - katso kuva

Lue myös: Vuoden nainen on jälleen valittu, voiton vei 25-vuotias laulajatar: "Hän on tähti omilla ehdoillaan"

Kilpailut

Uusimmat