Kuva: Mikko Räsänen

Antti Railion vuosi 2018 alkoi pohjalta, mutta kaikki muuttui: "Minulta ei löydy sanoja tälle"

24.12.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Mies on tehnyt elämäntaparemontin, mutta hänen elämäänsä on saapunut myös rakkaus.

Tämä kulunut vuosi on ollut laulaja Antti Railiolle, 34, käänteentekevä vuosi. Vuosi ei alkanut todellakaan parhaalla mahdollisella tavalla. Railio oli juuri eronnut ja hän on kertonut olleensa todella pohjilla niihin aikoihin. Nyt vuoden lopussa mies on karistanut noin 70 kiloa pois ja hänen vierellään on uusi rakas ja tuore kihlattu. 

- Tämä vuosi alkoi pohjalta, mutta päättyy elämäni onnellisimpaan aikaan. Pitää olla kiitollinen, että vierellä on ihana perhe ja töissä menee hyvi. En olisi ikinä uskonut näin käyvän, joten olo on nöyrä ja kiitollinen, Railio kertoo Iskelmän Satu Kotoselle

Railio kertoo miettineensä viime vuoden puolella eron aikoihin, että hän oli hyvin epävarma tulevaisuudesta ja siitä, mitä se toisi tullessaan. 

- Mietin, että tässäkö tämä oli, hän myöntää. 

Kohtalo kuitenkin puuttui peliin ja miehen elämään saapui rakkaus. Tänä vuonna Railion kotona riittää niin paljon porukkaa, että pöytään tarvitaan kaksi kinkkua. 

- Rakkaan puolelta elämään saapuivat ihanat appivanhemmat ja muut. Ei löydy sanoja tälle kiitollisuudelle ja suu menee ihan solmuun tätä ajatellessa. Ihana ja upea homma, Railio kiteyttää. 

Lue myös: Antti Railio julkaisi suloisen kuvakollaasin itsestään ja kihlatustaan: "Rakastan ja kaipaan sinua"

Lue myös: Antti Railio kihlautui, julkaisi kuvan sormuksista: "Rakastan sua täältä ikuisuuteen"

Lue myös: 70 kiloa laihduttanut Antti Railio Iltalehdelle: "Haluaisin kaiken ylimääräisen pois"

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat