Kuva: Katariina Auvinen

Elastinen muistelee Iskelmä Gaalaa - 'Jatkobileet jäivät mieleen'

11.01.2019 15:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Anssi kela, Elastinen, Jukka Poika ja Samuli Edelmann ovat Iskelmä Gaalan uusimmat artistijulkaisut.

Iskelmä Gaalaa juhlitaan jälleen 15. helmikuuta Tampere-talossa. Gaalassa esiintyviä artisteja julkaistiin hiljattin lisää ja Elastinen on yksi heistä. Elastinen muistelee Iskelmän Iltapäivän Satu Kotosen haastattelussa gaalakokemuksiaan.

- Minulla on se Iskelmä Gaalasta saatu palkinto kotona, jossa lukee Vuoden Viihdyttäjä. Olen käynyt Gaalassa usein ihan vain hengailemassa, sillä pidän kotimaisesta musiikista ja kaikki ne artistit ovat minulle esikuvia ja inspiraation lähteita.

Elastinen ja Iso H jakoivat Gaalassa myös aikoinaan Vuoden Naisartisti -palkinnon Paula Koivuniemelle.

- Se oli minun ensikosketukseni Iskelmä Gaalaan. Muistan myös erittäin hyvin ne jatkobileet, jotka silloin oli, Elastinen naurahtaa.

Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden yhtye, vuoden viihdyttäjä, vuoden albumi, vuoden iskelmä sekä vuoden nais- ja miesartisti. Palkinnot perustuvat tammikuussa Iskelmän kotisivuilla järjestettävään vuosiäänestykseen. Elastisen mielestä 2018 on ollut mieletön musiikkivuosi.

- Ihan mieletön vuosi on takana. Se on ollut myös iso vuosi usealle miessolisteille, kuten esimerkiksi Juha Tapiolle, Antti Ketoselle ja minulle, Elastinen hymyilee.

Anssi kela, Elastinen, Jukka Poika ja Samuli Edelmann ovat Iskelmä Gaalan uusimmat artistikiinnitykset. Heidän lisäkseen lavalla nähdään  Kaija Koo, Lauri Tähkä, Juha Tapio, Jenni Vartiainen, Antti Ketonen, Olli Lindholm (Yö), Arttu Wiskari sekä Janna ja Tuure Kilpeläinen.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Iskelmä Gaalan esiintyjät julki - mukana muun muassa Lauri Tähkä ja Kaija Koo

Lue myös: Iskelmä Gaala tulee jälleen: "Suuri yhteinen juhla, jossa käsinkosketeltava tunnelma"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat