Kuva: Instagram

Lola Odusogalta urheilutoppikuva näpäytyksenä arvostelijoille: "Näin paljon minua kiinnostaa se..."

05.02.2019 14:15 - Senni Loikala

Selviytyjät Suomi -tositv-sarjan kilpailija Lola Odusoga kertoo saaneensa rankkaa kritiikkiä avausjakson jälkeen.

Lola Odusoga, 41, on yksi hiljattain alkaneen Selviytyjät Suomi -tositv-sarjan toisen kauden kilpailijoista. Avausjakson jälkeen Odusoga on ehtinyt saada ikäviä kommentteja vartaloonsa liittyen. Hän kertoo asiasta tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Hei ihmiset, löytyi telsussa nähty toppi vaatehuoneesta! Mutta se ei ole nyt pääasia. Pääasia on ilmeeni ja prosenttimäärä siihen, kuinka paljon minua kiinnostaa se, että sinä et ehkä tykkää siitä, miltä näytän viidakossa”, Odusoga aloittaa.

Päivityksessä Odusoga viittaa asioihin, joista on saanut palautetta katsojilta. ”Totta, mitä jos onkin vähän paljasta pintaa ja kauheita kuvakulmia ja vaatteet putoavat ja sinut napataan kuviin epäedustavassa asennossa? Ööö joo, se on tavallaan juuri niin kuin osa sitä.

Pääasia onkin ilmeisesti se, miltä me teidän silmiinne näytetään, eikä se, miten me oman kehomme ja ajatustemme kanssa voidaan”, hän jatkaa.

Lola Odusoga painottaa, ettei kenelläkään ole oikeutta arvostella hänen vartaloaan.

Positiivinen tieto sinulle, sinä et joudu elämään vartaloni kanssa, noup, koska se on minun! Sinä et myöskään saa elää sen kanssa, eikä sinulla ole oikeutta olla siitä jotakin mieltä, koska se on minun.

View this post on Instagram

Hei ihmiset, löyty telsussa nähty toppi vaatehuoneesta! Mut se ei oo nyt pääasia. Pääasia on mun ilme ja prosenttimäärä siihen, kuinka paljon mua kiinnostaa se, että sä et ehkä tykkää siitä miltä mä näytän viidakossa! Oh Lord, for real? Jos tekee niin pahaa niin älä katso 🙈 Voi tulla monelle yllätyksenä, mutta kyseessä ei oo tv-formaatti johon mennään näyttämään hyvältä. (Tai jotkut saattaa toki mennä, en tiiä) Siinä on myös yks iso syy, miks kaikki ei lähde kysyttäessäkään. (Sillon kun mä teidän mittakaavassa näytin hyvältä, eli ilmeisesti sitte 18 vuotiaana, voin kertoo ettei mua ois saanu tonne kukaan. Ei riittäny uskallus, henkinen kantti, itsevarmuus eikä itsetunto.) Totta, mitä jos onki vähän paljasta pintaa ja kauheita kuvakulmia ja vaatteet putoo tai sut napataan kuviin epäedustavassa asennossa? Ööö joo, se on tavallaan just niinku osa sitä. Ja kyllä, on myös tv ja laajakuva, niin kyllä, saatte oikee tuplasti silmille kaiken sen mitä saarelta haluutte ja mitä ette haluu. Tsemppii myös teille jotka koitatte selviytyä sen katsomisen kanssa 😎, ehkä se katsominen on tosiaan rankempi kokemus kuin siellä saarella olo.. eiku.. 🙊Lopussa onneks kaikki jäljellä olevat onkin aika varmuudella vähän laihempia, niin miellyttää sitte silmää enempi. (Ja voi varmaan sinä kohtaa ittensä kanssa toooosi hyvin nii henkisesti ku fyysisesti ) Mutta pääasiahan onkin ilmeisesti se miltä me teijän silmiin näytetään, eikä se miten me oman kehomme ja ajatustemme kanssa voidaan. Aika moisia paineita ja ajatusmalleja asetatte nyky-yhteiskunnan kasvavalle ja itseään etsivälle tätäkin ohjelmaa katsovalle nuorisolle. Toivotaan, ettei ne asenteet sitte kalahda karman kautta omaan nilkkaan. Mutta positiivinen tieto sulle, sä et joudu elää mun vartalon kanssa, noup, koska se on mun! Sä et myöskään saa elää sen kanssa, eikä sulla oo oikeutta olla siitä jotain mieltä, koska, SE ON MUN 😄💪🏽#firstworldproblems #selviytyjätsuomi #realproblems #selfesteem #loveyourself #canyou #enjoylife #lovewhatyoudo #lovewhoyouare #begentle #respect #dontjudge #attitude #attitudematters #attitudeiseverything

A post shared by Lola Odusoga (@lolaodusoga) on

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Lola Odusoga ei voi sietää kehuja hoikkuudesta - "Minua ei määritellä kokoni perusteella"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat