Kuva: AOP

Kim Kardashian avoimena perhe-elämästään: 'North ja Saint tulevat vihdoin toimeen'

08.02.2019 17:15 - Emmi Moilanen

Seurapiirikaunotar kertoi Jimmy Fallonin haastattelussa myös, mitä ajatuksia neljännen lapsen saaminen hänessä herättää.

Uutisoimme aiemmin, että seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 38, ja rap-artisti Kanye West, 41, odottavat neljättä lastaan. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Kardashian kertoi eilen The Tonight Show with Jimmy Fallon -ohjelmassa avoimesti, mitä ajatuksia neljännen lapsen saaminen hänessä herättää ja kuinka tuleva perheenlisäys tulee vaikuttamaan perhearkeen.

Vuonna 2014 avioituneet Kardashian ja West ovat vanhempia viisivuotiaalle Northille, kolmevuotiaalle Saintille ja Chicagolle, joka juuri täytti yhden vuoden.

- Silloin tuntui suurelta muutokselta, kun lapsia olikin yhden sijaan kaksi. Paljon rankempaa, kuin kolmannen lapsen saaminen, Kardashian paljastaa Jimmy Fallonin haastattelussa.

Vaikka Kardashian arvelee perhe-elämän muuttuvan yhä kiireisemmäksi neljännen lapsen myötä, hän kertoo olevan hyvillään siitä, että esikoinen ja keskimmäinen lapsi alkavat vihdoin olla hyvissä väleissä.

- Saint ja North tulevat vihdoin toimeen, Kardashian toteaa.

Kolmen lapsen äiti kirjoitti aiemmin jälkikasvunsa mutkikkaista väleistä nettisivuillaan.

”Tyttö tarvitsee vielä hieman harjoitusta, että olisi vielä kiltimpi, mutta uskon, että hän onnistuu siinä. Näin toivonpilkahduksen viikko sitten. North ei lyö pikkuveljeään tai mitään sellaista, hän ei vain halua poikia huoneeseensa.”

Tuleva lapsi täydentää perheen

Kardashian ei ole paljastanut sijaissynnyttäjänsä laskettua aikaa, mutta on kertonut kuitenkin tulevan pienokaisen sukupuolen olevan jo selvillä. Kardashian-West perhe saa pian vahvistuksekseen pienen pojan.

Kardashian paljastaa, että poika täydentää heidän perhettään loistavasti.

- Tällä hetkellä minä huolehdin aina kahdesta lapsesta ja Kanyella on vain yksi. Kanye siis ottaa rennosti ja minä olen, no tiedättehän…

Lue myös: Kim Kardashianin julkaisema nuoruuskuva sekoitti somen: "Oletko sinä tuossa?"

Lue myös: Kim Kardashian myönsi käyttäneensä ekstaasia - "Päädyin naimisiin"

Lue myös: Kim Kardashian paljastaa avioliiton muuttaneen elämänarvoja: ”En ajatellut, että olisin tässä pisteessä"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat