Kuva: AOP

Brad Pitt ja Gwyneth Paltrow olivat Hollywoodin unelmapari - nainen avautui vihdoin kipeästä erosta

20.02.2019 12:45 - Katariina Auvinen

Paltrown mukaan hän mureni täysin eron jälkeen.

Yksi Hollywoodin seuratuimmista pareista oli 1990-luvun puolessa välissä Gwyneth Paltrow, 46, sekä Brad Pitt, 55, joita pidettiin todellakin unelmaparina. Pari aloitti seurustelun vuonna 1994 ja kolmen vuoden aikana he ilmoittivat myös kihlautuneensa. Häitä ei koskaan kuitenkaan tullut, koska pari päätyi eroon 1997. 

Ero oli todella kipeä paikka etenkin Paltrowlle, joka on pystynyt avaamaan vasta nyt sanaisen arkkunsa ja kertomaan asiasta lisätietoa. Mitä ilmeisimmin parin ero oli todella sotkuinen ja riitainen, jonka vuoksi Paltrow ajautui todella synkkiin ajatuksiin. 

Hän halusi kieltäytyä myös työtarjouksista ja tekikin niin ensin. Nainen kuitenkin kertoi parantuneensa erosta hiljalleen. Hän on myöntänyt aiemmin, että oli itse täysin keskenkasvuinen, kun pari tapasi toisensa, eikä hän olisi ollut valmis vakavaan parisuhteeseen. Mitä ilmeisimmin eroajatus lähti naiselta itseltään. 

- Jos kaksi ihmistä eivät sovi toisilleen, he eivät sovi. Olin 22-vuotias ja täysin keskittynyt vain itseeni. Minulta meni aikaa, että sain revittyä pääni ulos takapuolestani, hän kertoi eOnline-julkaisulle antamassaan haastattelussa. 

Pitt ei ole puhunut parin erosta julkisuudessa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Gwyneth Paltrowlta vaaditaan miljoonia korvaukseksi - haastettu oikeuteen lasketteluonnettomuudesta

Lähde: Eonline & Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat