Kuva: Emmi Moilanen

Juha Tapio paljasti, missä hänen kappaleessaan viitataan seksiin: "Olen laulanut siitä paljonkin"

21.02.2019 14:15 - Katariina Auvinen

Mies vieraili Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa.

Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana piipahti laulaja Juha Tapio, 45, joka jutteli perjantaina 15. helmikuuta julkaistusta Pieniä taikoja -albumista. Mies avasi myös fiiliksiään vuoden vuodenvaihteessa tulevasta tauosta. 

Miehen mukaan tuoreella albumilla tullaan kuulemaan vähemmän hiottuja biisejä, jotka heijastavat omaakin elämäntilannetta. Juha Tapion mukaan yksi syy pitää tauko, on vielä nauttia perhearjesta, kun lapset eivät ole lentäneet vielä pesästä. 

- On hienoa, että voin valita ja olla vielä lasten viimeiset kouluvuodet läsnä ja viettää kesän kotona nähden ystäviä ja sukuloiden, Juha Tapio paljastaa Kotoselle. 

Mies on tehnyt mittavan uran, ja monet hänen biisinsä ovat soineet ihmisten häissä. 

- Nyt kesällä 2020 kaikkien kannattaa mennä naimisiin, koska sinä pääset vieraaksi, Kotonen heitti Juha Tapiolle. 

Laulaja kertoo, että hääkyselyitä laulamiseen liittyen tulee joka vuosi lukemattomia. Hän pahoitteleekin ihmisille, ettei voi toteuttaa heidän toiveitaan. 

- Minun pitäisi asua urkuparvella, jos haluaisin toteuttaa kaikki häälaulukeikat, joita minulle tarjotaan, hän kiteyttää. 

Tunteita täynnä olevat kappaleet ovat iskeneet moneen, mutta Kotonen tiedusteleekin, voisiko mies laulaa koskaan seksistä. 

- Olenhan minä laulanut. Paljonkin, mutta ihmiset eivät ole välttämättä yhdistäneet laulun sanoja seksiin. Esimerkiksi Planeetat, enkeli ja kuu -kappaleen kertosäe viittaa seksiin. Siinä lauletaan, että kun huoneessamme kokoontuivat, vuoteelleemme laskeutuivat planeetat ja enkelit ja kuu. Ne ihmetellen katsoi meitä, toisillemme löytyneitä, niin se viittaa siihen itseensä, Juha Tapio kertoo. 

Mies myöntää, että seksistä kirjoittaminen on haastavaa. 

- Lauluntekijä tai runoilija heittää suuntaviivoja ilmoille ja kuulija täyttää ne. Seksistä kirjoittaminen on kirjallisuudessakin yksi vaikeimmin kuvattavimmista jutuista. Joskus siitä osataan kirjoittaa tai sanoittaa hyvin, mutta joskus se on toivottoman kömpelöä. 

Kuuntele koko haastattelu RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Radio Nova, Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat kaikki osana Bauer Mediaan. 

Lue myös: Suomalaisnäyttelijä keksi erikoisen keinon vaimentaa lauluääni kerrostalossa

Lue myös: Jukka Poika sekoitetaan usein toiseen suomalaisartistiin: "Näemme lippalakin ja viiksien voiman"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat