Kuva: AOP

Seksiasuista housupukuun - Miley Cyrus rakastaa erilaisia tyylejä, katso ja vertaa!

27.02.2019 11:45 - Henna Koste

Laulajatähti ei mahdu pukeutujana yhteen muottiin, eikä tarvitsekaan! Katso, kuinka Miley Cyrusin tyyli on muuttunut.

Suosikkilaulaja Miley Cyrus, 26, tuli tutuksi Hannah Montana -sarjan pääroolista. Nuoresta iästään huolimatta naisen elämään on mahtunut paljon monenlaisia käänteitä. Laulu-uransa alussa tähti nähtiin usein todella rohkeissa ja seksikkäissä esiintymisasuissa. Hän koetteli toisinaan hyvän maun rajoja ja saikin rajua kritiikkiä niukoista asuistaan. Kommentit eivät kuitenkaan häirinneet Cyrusta, vaan hän jatkoi omaa linjaansa.

Naisen esiintymisasu vuodelta 2013. (kuva: AOP)

Viime aikoina naisen tyyli on kuitenkin mennyt klassisempaan suuntaan. Sen osoittaa myös tähden viimeisimmät edustusasut. Nainen viihtyy edelleen erilaisissa tyyleissä, mutta ei shokeeraa takavuosien tapaan. Miley Cyrus edusti Vanity Fairin Oscar-bileissä toissa päivänä. Hänen yllään nähtiin paljettiluomus, jossa rohkeutta oli sekä halkiossa että kaula-aukossa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Pari päivää aiemmin Cyrus ilmaantui Chanlin tilaisuuteen persoonallisessa housupuvussa. Ruutukuosi oli klassinen valinta. Nainen kunnioitti myös muotitaloa ja juuri menehtynyttä pääsuunnittelija Karl Lagerfeldia valitsemalla Chanelin hiuskoristeen ja rannekorun asuunsa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Näyttelijäkaunotar vaihtoi täysin tyyliään - "Uudet hiukset pukevat sinua täydellisesti"

Lue myös: Nakuilua ja villejä trendejä - 8 unohtumatonta asua, joissa kaunottaret ovat voittaneet Oscarinsa

Kilpailut

Uusimmat