Kuva: AOP

Lady Gagan ja Bradley Cooperin suhteesta kuhistaan - nyt miehen entinen vaimo kommentoi "romanssia"

26.02.2019 18:15 - Katariina Auvinen

Cooperin entinen vaimo kuvailee miestä mestarimanipuloijaksi.

Kerroimme eilen, että laulaja Lady Gagan, 32, ja hänen vastanäyttelijänsä Bradley Cooperin, 44, rakastumisesta on kuhistu maailmalla. Huhut lähtivät liikkelle, kun Lady Gaga erosi kihlatustaan pari viikkoa sitten. Laulaja ja Cooper ovat olleet hyvin läheisissä väleissä elokuvan A Star is Bornin kuvausten jälkeen. 

Punaisella matolla he ovat näyttäneet avoimesti kiintymystään. Cooper itse on yhdessä huippumalli Irina Shaykin kanssa. 

Jennifer Esposito kuvailee Bradley Cooperia mestarimanipuloijaksi, jonka mielialat vaihtelivat hyvinkin tiuhaan. (kuva: AOP)

Erityisesti parin esiintyminen elokuva-alan Oscar-gaalassa käänsi päitä, koska parin yhteisesitys oli hyvin intiimi ja täynnä tunnetta. Nyt Cooperin entinen vaimo, Jennifer Esposito, 45, on avannut sanaisen arkkunsa intiimistä esityksestä. 

Näyttelijä David Spade kirjoitti sosiaaliseen mediaan, että hän arveli parin todellakin olevan salaisesti rakastuneita toisiinsa. Esposito oli kirjoittanut yksinkertaisesti; "Hah", Spaden lisäämän tekstin alle. 

Nainen ei kommentoinut asiaa sen enempää, mutta monet ovat arvelleet yksinkertaisen reaktion tarkoittavan myöntymistä. Esposito seurusteli Cooperin kanssa vuoden verran ja ehtivät lyhyen suhteensa aikana avioitumaankin. Suhde päättyi 2007. Nainen on kertonut, että mies oli hänen mielestään erinomainen manipuloija, karismaattinen ja huumorintajuinen. 

- En pitänyt häntä kovinkaan hyvännäköisenä, mutta ymmärsin, että pystyin nauttimaan hänen huumorintajustaan ja ylimalkaisesta tyylistään vähän aikaa. Hän osasi olla todella hurmaava, mutta hänellä oli hyvin kylmä puoli. Hänen mielialansa vaihtelivat myös todella nopeasti, hän kertoo. 

Sen sijaan Cooperin nykyinen kumppani ei ole kommentoinut kohua millään tavalla. 

Lue myös: Ihmiset ovat varmoja, että Lady Gaga on rakastunut vastanäyttelijäänsä - kuvat puhuvat puolestaan?

Lue myös: Lady Gagan hulppea kaulakoru nousi otsikoihin - arvo lasketaan miljoonissa

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat