Kuva: Emmi Moilanen

Mikael Gabrielilla on vaihtelevat välit äitiinsä: "Emme keskustele parisuhteestani äidin kanssa"

04.03.2019 07:10 - Emmi Moilanen

Artistin tuoreessa elämäkertakirjassa selviää, että äidin ja pojan välejä on kiristänyt muun muassa Gabrielin parisuhdeasiat.

Tauolle juuri jääneen rap-artisti Mikael Gabrielin, 29, elämäkertakirja Alasti julkaistiin tänään. Artisti kertoo Voice.fi-sivuston haastattelussa, että omien kokemusten kertaaminen kirjaa varten on ollut vapauttavaa ja terapeuttista.

- Vähän tietysti jännittää, kun on koko tarina ulkona ja asioita, joita ihmiset eivät ole ennen tienneet. Alaston olo, mutta niinhän kirjan nimikin on, Alasti, Gabriel toteaa.

Tuoreessa kirjassa käy ilmi esimerkiksi se, että Gabrielin ja yksinhuoltajaäidin Liidian välit ovat vaihtelevat ja kaksikolla saattaa mennä pitkiäkin aikoja, ”jolloin he eivät ole tekemisissä lainkaan.”

Välejä on kiristänyt myös Gabrielin suhde norjalaismalli Triana Iglesiakseen, 36. Gabriel kertoo, että tätä nykyä miehen parisuhde ei juurikaan nouse puheenaiheeksi äidin kanssa.

- Emme nykyään edes keskustele parisuhteestani äidin kanssa. Mieluummin keskustelemme asioista, jotka liittyvät ihan muuhun. Äitini on hyvin jääräpäinen ihminen ja kovaluonteinen nainen. Ei sen päätä kannata lähteä kääntämään, tulee vain toimeen paremmin sen kanssa, kun puhuu jostain muista asioita ja keskittyy positiivisiin asioihin, mitkä eivät häntäkään ärsytä, artisti nauraa.

- Nämä ovat varmaan tilanteita, joita yksinhuoltajaäidin ja pojan välillä voi vain tulla. Äiti katsoo aika tarkkaan, kenen kanssa poika hengailee, mies jatkaa.

Muiden kiinnostus parisuhdetta kohtaan tuntuu oudolta

Kymmenen vuoden musiikkiuran tehnyt Gabriel kertoo Voice.fi:lle myös, ettei julkisuuden aiheuttama paine juurikaan vaikuta parisuhteeseen Iglesiaksen kanssa.

- Varsinkaan kun on kaksi ihmistä, jotka ovat jatkuvasti suurennuslasin alla mediassa tai missä ikinä, niin molemmat tietävät, mitä se on. Se on tilanne, jonka molemmat tiedostavat. Jos kirjoitat sosiaalisessa mediassa kuvaan, että rakastan sinua, niin se saattaa olla seuraavana päivänä lehdissä. Kaikki tietävät olet kirjoittanut niin.

- Onhan se ihan helvetin outoa, mutta tottunuthan minä olen siihen, mies toteaa.

Mikael Gabrielin elämästä kertova kirja julkaistiin tänään.

Kuva: WSOY (kuva: WSOY)

Lähde: Alasti, WSOY 2019, Anton Vanha-Majamaa & Laura Friman

Lue myös: Suomen muodikkain pari? Mikael Gabriel ja Triana-rakas söpöilevät trendilookeissa

Kilpailut

Uusimmat