Kuva: AOP

Ariana Grande herkistelee avoimessa kirjoituksessaan: 'Muutama kuukausi sitten en ollut työkunnossa'

04.03.2019 19:45 - Emmi Moilanen

Laulaja julkaisi Instagram-kuvan, jonka yhteydessä kiittää fanejaan ja ilmaisee "ikuisen kiitollisuutensa."

Pop-tähti Ariana Grande, 25, starttaa kolmannen, Sweetener World Tour -kiertueensa kahden viikon kuluttua. Nyt laulaja purkaa tuntojaan Instagramissa, ja on kirjoittanut julkaisemansa kuvan yhteyteen pitkän tekstin, jossa toteaa olevansa hyvin kiitollinen kaikesta sekä onnellinen läheisistään ja faneistaan.

”Tämä luultavasti tulee olemaan liikaa, mutta haluan vain sanoa, kuinka kiitollinen olen elämästäni ja läheisistäni, myötä- ja vastoinkäymisistä, naurusta sekä kivusta, musiikista ja elämänmittaisista ystävyyssuhteista, joita olen matkan varrella solminut,” Gande kirjoittaa.

Laulaja toteaa myös, ettei voi käsittää sitä, mitä kaikkea hänen elämäänsä on mahtunut muutaman viime vuoden aikana. Olemme uutisoineet aiemmin laulajan ihmissuhdesotkuista ja ex-poikaystävän Mac Millerin, 26, kuolemasta. Pääset lukemaan jutun tästä.

Tulevaa kiertue nostaa tunteita pintaan.

”Olen innoissani, että näen teitä. Luultavasti tulen itkemään paljon. Muutama kuukausi sitten sanoin tiimilleni, että en ollut edes riittävän kunnossa kiertueelle tai työskentelemään. Te tyypit ja musiikki todella pelastitte elämäni ja käänsitte kaiken ympäri. Toivun yhä, mutta olo on jo paljon kevyempi. En voi kuvitella, mitä muuta tekisin ja haluan, että tiedätte, kuinka kiitollinen olen,” Grande jatkaa.

”Olen syvästi ja ikuisesti kiitollinen. Elämä on villiä, mutta teidän rakkautenne ja tämä musiikki tekee siitä makeaa, rakastan teitä,” laulaja lopettaa kirjoituksensa.

Voit katsoa Granden Instagram-kuvan alta.

Lue myös: Ariana Granden shoppailuasu herätti kysymyksiä: "Kuinka hän voi hengittää?"

Lue myös: Vanha suola janottaa? Ariana Granden huhutaan iskeneen entisen miehensä

Lue myös: Ariana Grandelle kävi nolo tatuointimoka - tilanteelle naureskellaan netissä

Lähde: E!News

Kilpailut

Uusimmat