Kuva: All over press

Kim Kardashian lisäsi söpön kuvasarjan Instagramiin - leikki lastensa kanssa piilosta

11.03.2019 21:45 - Niki Miettinen

Seurapiirikaunotar antoi pojalleen Saint Westille hulvattoman lempinimen, kun jakoi kuvia pojastaan leikkimässä piilosta.

Kaunotar Kim Karadashian-West, 38, jakoi Instagramissa neljän mustavalkoisen kuvan sarjan, jossa hän esitteli kolmevuotiaan poikansa Saint Westin suloisia taitoja piiloleikissä. Kardashian vitsaili poikansa olevan piiloleikin kuningas ihailtuaan poikansa osaamista. 

Ensimmäisessä kuvassa poika on yrittänyt mennä pieneen pallomereen piiloon maaten makuulle, mutta hänet näkee selkeästi, sillä pojan selän päällä ei ole yhtään palloa.  

Muissa kuvissa nähdään, miten iloisesti kaunottaren lapset leikkivät keskenään samassa pallomeressä ja kolmevuotiaan reaktiot, kun Kardashian paljasti pojalleen löytäneensä hänet.

Kuvat näet alapuolelta pientä nuolta painamalla tai Instagramista.

”Piiloleikin kuningas,” kaunotar oli kirjoittanut päivitykseensä.

Monien Kardashianin fanien mielestä kuvat olivat todella hellyttäviä ja he kommentoivat paljon itkunaurua imitoivilla emoji-hymiöillä.

"Liian söpöä." 

"Hän on todella ihana."

"Haluan saavuttaa hänen kanssaan saman onnellisuuden tason. Hän on niin söpö ja huoleton, kuten meidän kaikkien pitäisi olla. Olet selkeästi hyvä äiti Kim Kardashian," fanit olivat kirjoittaneet.

Lue myös: Kim Kardashian poseeraa kurveja nuolevassa muotiluomuksessa - leopardikuosia päästä varpaisiin

Lue myös: Kim Kardashian pukeutui läpikuultavaan haalariasuun, fanit ylistävät: "Olet virheetön"

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi kuvan 33 vuoden takaa - fanit hämmästyivät

Lähde: ETOnline

Kilpailut

Uusimmat