Kuva: TV5

Tänään tv:ssä: Hilpeä komedia, joka hurmasi kriitikot välittömästi - pääosassa koomikko Amy Schumer

17.03.2019 07:15 - Emmi Moilanen

Ihan yössä -elokuva julkaistiin vuonna 2015.

Ihan yössä (engl. Trainwreck) on hilpeä komedia, jossa aikakauslehden toimittajana työskentelevä Amy (Amy Schumer) elää huoletonta elämää. Nuori nainen juo runsaasti alkoholia, polttaa pilveä ja harrastaa yhden illan juttuja – vaikka seurustelisikin. Nämä opit Amy on oppinut isältään, joka kasvatti naisen ajattelemaan, että sitoutuminen on pelkkää haihattelua.

Amy alkaa kuitenkin katsoa elämää uusin silmin ihastuttuaan haastattelemaansa urheilulääkäriin. Tunteidensa kourissa kamppailevan naisen elämä täyttyy kommelluksilla, eikä railakkaasta komediasta puutu hulvattomia käänteitä.

Elokuvan on käsikirjoittanut sen päärooliakin tähdittävä Schumer, ja Ihan yössä sai julkaisuvuotenaan 2015 myös kriitikoiden kehut puolelleen. Komedia oli taloudellinen menestys ja se kahmi useita ehdokkuuksia esimerkiksi Golden Globe ja MTV Movie Awards -gaalojen palkintokategorioissa.

Elokuvan muissa pääosissa nähdään näyttelijät Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn, Vanessa Bayer, Mike Birbiglia, Ezra Miller ja Tilda Swinton.

Katso elokuvan traileri alta.

Ihan yössä

TV5

Klo 21.00

Lue myös: Koomikkotähti Amy Schumer juhlisti avioliittonsa merkkipäivää pieruvitsillä: "Anteeksi"

Lue myös: Amy Schumerin uutta elokuvaa tylytetään netissä - "Oksensin juuri suuhuni"

Kilpailut

Uusimmat