Kuva: Lauri Kujanpää

Ville Valo perheenlisäyksestä: 'Olisihan se kiva, mutta silloin keskittyisin vain isyyteen'

14.03.2019 22:15 - Henna Koste

Laulaja pohti perheen perustamista Radio Novan haastattelussa.

Muusikko Ville Valo, 42, tuli tutuksi Him-yhtyeen keulakuvana. Nyt mies toteuttaa toista musiikkiunelmaansa, kun Ville Valo & Agents -levy julkaistiin helmikuussa. Valo saapui Radio Novan Sunnuntaibrunssi-ohjelmaan Esko Eerikäisen vieraaksi. Mies kertoo haastattelussa muun muassa lämpimistä väleistä vanhempiensa kanssa.

- Ekat soittimet olivat mutsin ja faijan ostamia. Heillä on ollut aika paljon pinnaa, he ovat katsoneet niitä ei-niin-positivisia julkisuudenkirojakin ja muita omia törttöilyjä. Kai ne vanhemmat vaan on sellaisia, että ne kestää - ovat ylpeitä pojastaan, vaikka mitä sattuisi, Valo kertoo. 

Entä tuleeko vanhemmilta paineita siitä, että he toivoisivat jo pojalleen jälkikasvua? 

- En tiedä, tuleeko sieltä yleensäkään mitään paineita. Se on sitten, jos tulee oikea hetki. Olisihan se kiva, mutta jälleen tiedän, että musta tulis niin ADHD, että musta tulis vain isä. Mulla ei olisi mitään muuta kuin sitä isyyttä. Nyt on aika tutkia vielä tuota musajuttua, ehkä se on itsekkyyttä. Tuntuu, että se on sellainen seikkailu, mikä täytyy vielä käydä läpi, että voi rauhoittua hetkeksi, Valo pohtii. 

Kuuntele koko jakso Radioplaysta täältä.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ville Valon ulkonäkö sai Emma-katsojat sekaisin, kertoo nyt mielipiteensä: "Asiat muuttuu"

Kilpailut

Uusimmat