Kuva: all over press

Maailman seksikkäin mies ei halua luopua tittelistään - esitti yllättävän ehdotuksen

13.03.2019 17:30 - Niki Miettinen

Näyttelijä Idris Elba nimettiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

Brittiläinen näyttelijä Idris Elba, 46, äänestettiin viime vuonna People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi, eikä hän ole vielä valmis luopumaan tittelistään.

- Tämä voisi olla ensimmäinen kerta, kun maailman seksikkäin mies on sama henkilö kaksi vuotta putkeen, Elba ehdotti vitsillä lehden haastattelussa.

Näyttelijä pitää marraskuussa saamaansa titteliä suurena kunniana. Hänen on vieläkin vaikea uskoa tapahtunutta todeksi.

- Yleisin reaktio, mitä minulle sanottiin oli, että ”jo oli aikakin.” Itse ajattelin, että minäkö? Todella? Onhan tämä hienoa, mutta oikeasti minä?

Elba tunnetaan parhaiten toimintarooleistaan Marvel-sarjakuvaelokuvissa Heimdall-hahmona ja HBO-yhtiön the Wire -poliisisarjan Russel ”Stinger" Bellinä.

Mies myös esittää tulevassa Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw -elokuvassa pahista, jossa hänellä on vastassaan vuoden 2016 seksikkäimmäksi valittu mies Dwayne Johnson, 46. Leffasta on julkaistu traileri, jonka voit katsoa täältä.

Elba on pitänyt itsensä hyvin kiireisenä lähiaikoina, sillä hän suunnittelee häitään ja kiertää Yhdysvalloissa mainostamassa Netflix-sarjaansa Turn Up Charlie.

Lue myös: Uutta Netflixissä - maailman seksikkäin mies hulvattomassa komediasarjassa

Lue myös: Maailman seksikkäimmät miehet tyylikkäässä yhteiskuvassa - katso

Lue myös: Idris Elban 17-vuotias tytär varasti huomion Golden Globe -gaalassa - upea ilmestys

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat