Kuva: Senja Rapila

Juha Tapio jutteli kauniisti pitkästä avioliitostaan MTV:lle: "Loputon seikkailu"

14.03.2019 09:00 - Senni Loikala

Juha Tapio on ollut Raija-vaimonsa kanssa yhdessä yli 25 vuotta. Artisti vieraili keskiviikkona Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Muusikkotähti Juha Tapio, 45, jutteli Vappu Pimiälle ja Marja Hintikalle avioliitostaan keskiviikkoiltana Vappu ja Marja Live -televisio-ohjelmassa. Juha Tapio kommentoi väitettä siitä, että miehet usein pelkäisivät vahvoja naisia. Artistin Raija-vaimo on menestyneen lääkärikeskuksen toimitusjohtaja.

- Jos ajattelen lapsuuttani, olen ehkä kasvanut vahvojen naisten ympäröimänä ja oppinut näkemään naiset vahvoina siinä, missä miehetkin.

Pari on ollut yhdessä yli 25 vuotta. Seurustelu alkoi, kun Juha Tapio ja Raija olivat vasta 16-vuotiaita.

- Me olemme olleet nuoresta saakka yhdessä, niin eihän me olla tiedetty, minkälainen ihminen toisesta kasvaa. Se on ollut pelkästään kiehtovaa seurata kaikkia muutoksia ja kasvun vaiheita toisessa. Nehän eivät ole itseltä pois, jos niin asennoituu, Juha Tapio kertoi.

- Toisesta löytää kaikkea uutta ja kiinnostavaa. Kun ei itseäänkään opi tuntemaan elämän aikana täydellisesti, niin ei kannata kuvitella, että oppii tuntemaan toistakaan. Se on loputon seikkailu.

Artistilta tiedusteltiin ohjelmassa myös vinkkejä onnelliseen parisuhteeseen.

- Ei mulla mitään vinkkejä ole. Ehkä teen biisejä, kun en osaa näistä asioista jutella muuten, Juha Tapio vastasi ja sai yleisön nauramaan.

Lue myös: Juha Tapio esiintyi Olli Lindholmin muistoksi Iskelmä Gaalassa: Tunteet täytyy lykätä hetkeksi pois

Lue myös: Juha Tapio jättäytyy erätauolle - "Vuonna 2020 en tee yhtään mitään"

Lue myös: Juha Tapio paljasti, missä hänen kappaleessaan viitataan seksiin: "Olen laulanut siitä paljonkin"

Kilpailut

Uusimmat