Kuva: AOP

North West, 5, kysyi äidiltään Kim Kardashianilta, miksi he ovat kuuluisia - vastaus huvittaa

04.04.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashianin ja Kanye Westin tytär ihmettelee, miksi heitä kuvataan joka paikassa.

Kardashian-Westin perhe on yksi maailman kuuluisimmista, ja perheen lapsetkin alkavat jo hiljalleen tajuta asian. Kim Kardashianin, 38, ja Kanye Westin, 41, vanhin tytär North, 5, on tiedustellut syytä perheen kuuluisuuteen, ja luonnollisesti keskustelu on tallentunut kameroille.

Kim Kardashian vieraili Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa, jossa näytettiin pätkiä juuri alkaneesta Keeping Up With The Kardashians -tv-sarjan 16. kaudesta. Yhdessä pätkässä North ja Kim istuvat auton kyydissä paparazzit kintereillään.

- Miksi joka päivä niin monet ihmiset ottavat meistä kuvia? North kysyy.

- No, minun nimeni on Kim Kardashian, ja isä on Kanye West. Isä on laulaja, artisti ja taiteilija. Äiti… Kardashian vastaa ja pitää pienen tauon.

- Äiti on lahjakas niin monessa asiassa, että en osaa edes alkaa nimetä niitä, Kardashian päätti lauseensa.

Naisen kieli poskessa annettu kommentti sai studioyleisön nauramaan. Suuri yleisö muistaa Kim Kardashianin ponkaisseen julkisuuteen vuonna 2007 vuotaneella seksivideolla, jonka toinen osapuoli oli hänen silloinen poikaystävänsä Willie ”Ray J” Norwood. Nainen on pysytellyt pinnalla seurapiirijulkkiksena ja perhettään kuvaavan tosi-tv-ohjelman keulakuvana.

Ray-J ja Kim Kardashian vuonna 2005 (kuva: AOP)

Voit katsoa videopätkän Northin ja Kimin keskustelusta alla olevalta videolta alkaen kohdasta 7:58.

YouTube-videon kommenteissa jotkut ovat pitäneet Northin kysymystä surullisena. Kardashianin vastauksesta monet puolestaan ovat huvittuneet, kukin tavallaan. Kommenttikentässä kiistellään siitä, oliko heitto sarkastinen vai ei.

”’Äiti on lahjakas niin monessa asiassa, että en osaa edes alkaa nimetä niitä.’ Hahah uskon, että pystymme kyllä nimeämään ne”, on yksi kommentoinut.

”Hän oli sarkastinen”, on yksi vakuuttunut.

”Rakastan Kimin sarkasmia. Hän ottaa negatiiviset kommentit ja tekee niistä hauskoja”, on myös kirjoitettu.

Lue myös: Kourtney Kardashian poseeraa stringeissä ja kertoo ilouutisen - "miksi tämä piti kertoa alasti?"

Lähteet: Insider, The Sun

Kilpailut

Uusimmat