Kuva: AOP

Tiesitkö erikoisen Frendit-faktan? Lisa Kudrow'n hahmo esiintyi toisessa sarjassa jo ennen Frendejä!

11.04.2019 17:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ursula Buffay esiteltiin alun perin toisessa sitcom-sarjassa.

Frendit-sarjan hyvin tuntevat tietävät, että yhdellä sarjan päähenkilöistä Phoebe Buffaylla on kaksossisko Ursula. Tähän henkilöhahmoon liittyy kuitenkin myös vähemmän tunnettu ja hieman hämmentävä fakta. Ursula Buffay nimittäin esiintyi Frendien lisäksi myös toisessa tv-sarjassa, ja vieläpä ennen kuin yhtäkään Frendien jaksoa oli esitetty! Hahmoja esitti sama näyttelijä, Lisa Kudrow.

Ursula Buffay esiteltiin ensin Hulluna sinuun -sitcom-sarjassa vuonna 1993. Ursula huvitti katsojia olemalla erittäin epäpätevä tarjoilijan työssään.

(kuva: AOP)

Lisa Kudrow jatkoi Ursulan esittämistä Hulluna sinuun -sarjassa vuoteen 1999 asti. Frendejä alettiin näyttää Yhdysvalloissa vuonna 1994. Ursulaa on nähty myös Frendien jaksoissa. Kudrow on aiemmin puhunut haastatteluissa siitä, mistä erikoinen ratkaisu syntyi.

- Kun Frendejä alettiin esittää torstai-iltaisin puoli yhdeksältä Hulluna sinuun -sarjan perään, kaikki tajusivat, että yleisölle täytyy antaa selitys. Miksi he näkevät saman tytön samalla äänellä kello kahdeksalta ja puoli yhdeksältä kahdessa eri sarjassa? Kudrow on selventänyt.

Frendit-sarja teki Lisa Kudrow'n (kuvassa oikealla) tunnetuksi. (kuva: AOP)

Asia nousi uudelleen keskusteluun, kun Reddit-sivustolla jaettiin vanha lehtileike, jossa esiteltiin Hulluna sinuun -sarjaa ja sen Ursula-hahmoa – ennen kuin Phoebea oli nähty missään.

Lue myös: Frendit-sarja tiivistettiin kolmen minuutin animaatioon - katso fanit vakuuttanut teos

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat