Kuva: AOP

Sherlock Holmes -tähti törmäsi pyöräilijään ja sai vihat niskaansa - mies ei nostanut syytettä

15.04.2019 14:15 - Katariina Auvinen

Benedict Cumberbatchin kerrotaan joutuneen ikävään tilanteeseen ajellessaan maalaisteitä.

Sherlock Holmes -elokuvia tähdittävä Benedict Cumberbatch, 42, joutui ikävään selkkaukseen, kun hänen väitetään törmänneen pyöräilijään kurvaillessaan Wightsaarilla. Daily mail -julkaisun mukaan pyöräilijä selvisi tilanteesta vähillä vammoilla, mutta tämä oli niin suivaantunut näyttelijälle, että läpsäytti tätä nasevasti poskelle. 

Tapauksen kerrotaan sattuneen viime syyskuussa, kun Cumberbatch ajeli maaseudulla. Daily mail -julkaisun mukaan ensin miehen kerrottiin ajaneen vihreällä Lamborghinilla, mutta näyttelijän tiedottajan mukaan Cumberbatch ei edes omista sporttiautoa. 

Pyöräilijän ystävä kertoi, että tähtinäyttelijä olisi väittänyt pyöräilijän ajaneen aivan keskellä tietä, jonka vuoksi törmäystä oli aivan mahdoton välttää. Cumberbatchin kerrottiin tarjonneen pyöräilijälle vettä ja pyyhkeitä, jotta tämä voisi pestä nirhaumista verta pois, jonka jälkeen mies tarjoutui viemään pyöräilijän lähimpään terveyskeskukseen. 

Julkaisun mukaan näyttelijä ilmoitti viranomaisille onnettomuudesta, mutta ei nostanut syytteitä pyöräilijää kohtaan tämän läpsimisestä. 

Lue myös: Ikäviä uutisia Sherlock Holmes -faneille - kolmannen elokuvan julkaisu viivästyy

Lue myös: Tänään tv:ssä: Toimintaelokuva Sherlock Holmes sijoittuu 1890-luvun Britanniaan

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat